Lütfen bekleyin..



Çeşitli suçlara karışan 14 şüpheli yakalandı

09 Ekim 2018, 17:16 - Okunma: 1347

Batman’da çeşitli suçlara karışan 14 şüphelinin gözaltına alındığı bildirildi.

Batman'da çeşitli suçlara karışıp araması bulunan 4 şüpheli ile araçlarında gümrük kaçağı sigara, cep telefonu ve çay yakalanan 10 kişi gözaltına alındı.

Batman İl Emniyet Müdürlüğünden yapılan açıklamada, durumundan şüphelenerek durdurulan R.U. isimli şahsın bir gasp suçundan ve 4 ayrı hırsızlık suçundan arandığı tespit edildiği, şahsın Emniyet Müdürlüğündeki işlemlerinin ardından adli mercilerce sevk edildiği belirtildi.

Aranan şahıslara yönelik yapılan çalışmalar neticesinde "Uyuşturucu veya Uyarıcı Madde Ticareti Yapma ve Sağlama" suçundan 8 yıl 4 ay hapis cezası bulunan C.I. isimli şahsın düzenlenen operasyonla yakalandığı ifade edilen bir diğer açıklamada, İl Emniyet Müdürlüğündeki işlemlerinin ardından şahsın cezaevine teslim edildiği kaydedildi.

Bir diğer açıklamada, durumundan şüphelenerek durdurulan E.G. isimli yaşı küçük şahsın Çamlıtepe Mahallesindeki açıktan hırsızlık konusuyla ilgili arandığı tespit edildiği, şahsın Emniyet Müdürlüğündeki işlemlerinin ardından Çocuk Şube Müdürlüğüne teslim edildiği kaydedildi.

Durumundan şüphelenilerek durdurulan H.Ü. isimli şahsın üst aramasında ise bir adet ruhsatsız tabanca şarjöre basılı 7 adet fişek ele geçirildiği belirtildi.

Öte yandan durdurulan 2 araçta yapılan aramada 70 paket gümrük kaçağı çay, 783 paket gümrük kaçağı sigara, 5 adet kayıt dışı cep telefonu ele geçirildiği bildirilen açıklamada, konu ile ilgili 8 şüpheli şahıs ve 2 yaşı küçük şahıs gözaltına alındığı ifade edildi.

Açıklamanın devamında, günübirlik bir eve yapılan operasyonla ilgili şu ifadelere yer verildi. "Farklı bir ilden Batman’a gelen ve fuhuş yapan kişi ve kişilerin bulunduğunun tespit edilmesi üzerine günübirlik bir eve düzenlenen operasyonda bir kadın şahıs yakalanarak hakkında adli ve idari işlem tesis edilmiştir." (Mehmet Fatih Akgül-İLKHA)

Şehit öğretmen Abdulvahap Yersiz kabri başında anıldı

Şehit öğretmen Abdulvahap Yersiz kabri başında anıldı

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, "Terör d..
Batman Üniversitesinde faaliyet yürüten öğrenci toplulukları, siyonist işga..
Batman'da ekiplerin dur ihtarına uymayarak kaçan bir araçtan yola atıla..
Batman'ın ilk ve tek yeraltı geçinde yaşanan sorunların bir türlü çözüm..
Batman'da nevroz etkinliğine katılarak kamu malına zarar verip, PKK/KCK..
Batman'da iki farklı tankerde yapılan aramada kaçak olduğu belirtilen 3..

RSS
© 2024 - Batman Basın
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=