Lütfen bekleyin..



Aydın Gök’e destek yürüyüşü

25 Mayıs 2015, 10:30 - Okunma: 3730

Batman’ın Karşıyaka, Hürriyet ve Çamlıca mahallelerinden binlerce kişi, HÜDA PAR'ın genel seçimlerde desteklediği bağımsız milletvekili adayı Aydın Gök’e destek için yürüdüler.

Batman'ın Hürriyet Mahallesi’nde Saat 21.00’de toplanan binlerce kişi, HÜDA PAR'ın 2015 Genel Seçimlerinde desteklediği bağımsız milletvekili adayı Gök için “Batman seninle aydınlanacak” adlı destek yürüyüşü düzenledi. Binlerce kişi kortej halinde yürüyerek Aydın Gök’e ait seçim bürosunda bir araya geldi. Yürüyüşe katılanların, ‘Batman sizinle Aydın’lanacak', ‘Biji Aydın Gök' ve ‘Aydın Gök meclise' şeklinde slogan attıkları görüldü.

Lokalde binleri karşılayan ve destekleri için teşekkür eden Gök, “Şüphesiz hassas bir dönemden geçiyoruz. Bugünlerimiz bizim için çok önemlidir ve çok önemli fırsatları barındırıyor. İki hafta sonra seçim var. Ve bu seçim inanıyoruz ki, seçim öncesi seçmenler için önemli bir imtihandır. Seçimden sonrası ise rabbim kısmet ederse ve halkımız bize vekalet verirse, bizim imtihanımız başlıyor.” dedi.

Seçimlerle yepyeni bir süreç başlayacağını dile getiren Gök, “Yepyeni bir süreç başlıyor. Biz biliyoruz ki, bundan önceki siyaset anlayışından çok farklı bir siyasetçi profili çıkarmak zorundayız. Çünkü tarih boyunca Müslümanlar, İslami referansla yola çıkanlar beyaz bir elbise gibidirler. Bizler bunun şuurundayız. Bizler hem fert bazında hem de adaylar olarak buna dikkat etmemiz lazım. Bu konuda attığımız her adımın hesabını yapmamız lazım. Bizler diğer siyasetçilere benzemeyeceğiz. Onlardan farkımız olacaktır. İnşallah en önemli farkımız, bizlerin yanında kanaat önderleri, Seydalarımız ve bizleri yönlendirecek kişiler olacaktır. Bizler ve bizimle olanlar menfaat peşinde olanlar değil, hizmet edenlerdir.” şeklinde konuştu.

Siyasetten önce de halka ve topluma hizmet ettiklerine değinen Gök, “Bizler siyasetten önce de toplumumuza hizmet ettik. İnşallah siyasetle daha büyük imkanlarla daha büyük hizmetler yapmak için yola çıktık. İnşallah Rabbimiz bizi muvaffak ederse mecliste halkımızdan aldığımız vekaleti en güzel ve layıkıyla yerine getirmeye çalışacağız. Siz kardeşlerimizin hiçbir karşılık beklemeden gecenizi gündüzünüze katarak, vermiş olduğunuz mücadele ve gayretinizi inşallah bizler yüzümüzün akıyla sizlere layık olacak şekilde yerine getireceğiz.” ifadelerini kullandı.

Aydın Gök, lokale gelenlerle sohbet ederken, gençler sevinçlerini uzun süre halay çekerek gösterdiler.

 

Etiketler : aydın gök
  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
SİYASET Kategorisindeki Diğer Haberler
Batman Milletvekili ve Belediye Başkan Adayı Serkan Ramanlı, seçime günler ..
HÜDA PAR Batman Milletvekili ve Batman Belediye Başkan adayı Serkan Ramanlı..
HÜDA PAR Batman Milletvekili ve Belediye Başkan Adayı Serkan Ramanlı, “Batm..
Dur durak bilmeyen HÜDA PAR Batman Milletvekili ve Belediye Başkan Adayı Se..
On binlerce vatandaşın katılımıyla gerçekleştirilen HÜDA PAR mitinginde kon..
HÜDA PAR Batman Milletvekili ve Batman Belediye Başkan adayı Serkan Ramanlı..

RSS
© 2024 - Batman Basın
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=