Lütfen bekleyin..



​“Muhtaçlara Umut Ol” kermesine davet!

25 Ekim 2018, 16:40 - Okunma: 1505

Batman Umut Kervanı Başkanı M. Ali Işık yaptığı açıklamada, yetim ve muhtaç ailelere destek olmak amacıyla kermes düzenleyeceklerini belirtti.

​Batman Umut Kervanı, yetim ve muhtaç aileler yararına “Muhtaçlara Umut Ol” temasıyla 5 gün boyunca düzenleyeceği kermese tüm halkı davet etti.

Yaptığı yardımlarla muhtaçların umudu haline gelen Batman Umut Kervanı, yetim ve muhtaç aileler yararına “Muhtaçlara Umut Ol” temasıyla 5 gün sürecek kermes düzenliyor. 27-31 Ekim saat 10.00 ila 20.00 arasında Atatürk Parkı yanında yapılacak kermese tüm Batmanlılar davet edildi.

'Muhtaçlara Umut Ol' kermesine davet

Kermeste hayırseverlerin yapacakları sıcak ev yemekleri, tatlı, hediyelik eşya, giyim ve muhtelif eşya çeşitlerinin satılacağını söyleyen Umut Kervanı Başkanı M.Ali Işık, tüm yardımsever halkın davetli olduğunu ifade etti.

“Halkımızın kermese katkıda bulunmasını istiyoruz”

Kermesin cumartesi günü başladığını dile getiren Işık, “Umut Kervanı olarak Batman’da yetim ve muhtaçlar yararına inşallah cumartesi gününden başlamak üzere toplamda 5 gün inşallah bir kermes düzenleyeceğiz. Bu kermesimizden gelecek olan gelirimizi inşallah imkânlarımız dâhilinde derneğimizde kaydı bulunan binlerce aileye taksim edeceğiz.” dedi.

Tüm halkın kermese katkıda bulunabileceğini aktaran Işık, “Geçen yılda aynı şekilde kermes düzenlemiş ve düzenlediğimiz kermesimizin sonucunda gelen geliri yine muhtaçlara dağıtmıştık. Bu vesileyle bütün Batman halkımızı 5 gün boyunca yapacağımız kermesimize davet ediyoruz. Ayrıca halkımızdan kermese katkı vermelerini istiyoruz. Kermesimiz saat 10.00’da başlayıp akşam saat 20.00’e kadar devam edecektir. Halkımızdan şu talepte bulunuyoruz; kendileri de evlerinde bir şeyler pişirerek veya bir şeyler getirip orada satarak katkıda bulunabilirler.” diye konuştu. (İLKHA)

'Muhtaçlara Umut Ol' kermesine davet

'Muhtaçlara Umut Ol' kermesine davet

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
YAŞAM Kategorisindeki Diğer Haberler
Batman'da halka gül dağıtan Peygamber Sevdalıları Vakfı üye ve gönüllül..
Peygamber Sevdalıları Vakfı Batman Koordinatörlüğü, bu pazar günü Batman..
Siyonist işgal rejiminin Gazze'ye yönelik saldırıları sürerken 7'de..
Siyonist işgal rejimi tarafından bayramın ilk gününde sivil bir aracın için..
Cuma Hutbelerinde “Gözümüzün Nuru: Namaz” konusu işlendi.
Batman Milletvekili Serkan Ramanlı, bayram namazı kılıp halkla bayramlaşara..

RSS
© 2024 - Batman Basın
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=