Lütfen bekleyin..



Uçak inmeyince yüzlerce yolcu mağdur oldu

26 Ekim 2018, 11:25 - Okunma: 1539

Türk Hava Yolları’na (THY) ait Ankara-Batman seferini yapan uçağın, dün akşam olumsuz hava koşulları nedeniyle Batman Havalimanı yerine Diyarbakır’a iniş yapması yüzlerce yolcunun mağdur olmasına neden oldu.

​Ankara-Batman seferini yapan uçağın hava muhalefeti nedeniyle iniş yapmaması yüzlerce yolcunun mağdur olmasına neden oldu.

Dün akşam Ankara’dan kalkan ve saat 17.30’da Batman Havalimanına inmesi beklenen uçağın olumsuz hava koşulları nedeniyle Batman’a inmemesi, Ankara’ya gidecek yüzlerce yolcunun mağdur olmasına sebep oldu. Uzun süre havalimanında uçmayı bekleyen yolcular ile görevliler arasında gergin anlar yaşandı.

Batman’dan gelen yolcular evlerine dönmek zorunda kalırken, şehir dışından gelen kimi yolcuların ise gidecek yerlerinin olmadığından otellere gitmek zorunda kaldığı belirtildi.

Vatandaşlar daha sonra kendi imkânlarıyla bu sabah erken saatlerde minibüslerle gittikleri Diyarbakır’dan uçakla Ankara’ya gitmek zorunda kaldı.

Yaşanan duruma tepki gösteren yolculardan Mücahit Gültekin, “Dün akşam Ankara’dan Batman’a gelmesi gereken uçağın inişini hava koşulları nedeniyle iptal ettiler. İstanbul’dan gelen uçak indi; ama bizim uçağımız inmedi. Uçağımız Diyarbakır’da indi. 2 saat bizi havalimanında beklettiler ve bize bir şey söylemediler. Daha sonra biz sorduğumuzda uçağımızın iptal olduğunu söylediler. Bizi Diyarbakır’a aktarın dedik, aktarmadılar. Muş’tan dahi gelenler olmuştu. Millete ne otel ne de bir şey ayarladılar. Yaklaşık 250 kişi mağdur oldu. Bu sabah kendi imkânlarımızla Diyarbakır’a giderek oradan Ankara’ya gittik.” dedi.(İLKHA)

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
Siirt'te bir polisi yaralayıp olay yerinden kaçan şahsın aracı Batman&#..
Ramazan Bayramı'na sayılı günler kala rengârenk şeker çeşitleri tezgâhl..
Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, "Terör d..
Batman Üniversitesinde faaliyet yürüten öğrenci toplulukları, siyonist işga..
Batman'da ekiplerin dur ihtarına uymayarak kaçan bir araçtan yola atıla..
Batman'ın ilk ve tek yeraltı geçinde yaşanan sorunların bir türlü çözüm..

RSS
© 2024 - Batman Basın
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=