Lütfen bekleyin..



Batman 122 ülkeye tanıtıldı

02 Kasım 2018, 18:42 - Okunma: 1617

Türk Hava Yolları (THY) Batman Müdürlüğü, Türkçe ve İngilizce yayın yapan THY'nin uluslararası Skylife dergisinin 424'ncü sayısında Batman konu aldı. Böylece 122 ülkedeki 304 şehirde Batman tanıtılacak.

THY Batman Müdürlüğü, THY'nin Türkçe ve İngilizce yayın yapan uluslararası dergisinde Batman'ı 122 ülkeye tanıttı.

Batman'ın tanıtılması için elinden geleni yaptığını belirten THY Batman Müdürü Melih Torlak, THY'nin 122 ülkeye ulaşan uluslararası Skylife Dergisinin, son sayısında Batman'ın tanıtılması 10 sayfa ayırdığını söyledi.

Uluslararası dergide "Dicle'nin Türküsü: Batman" başlığıyla tanıtıldığını belirten Torlak, "Binlerce yıldır farklı medeniyetlere ev sahipliği yapan Dicle'nin aktığı topraklarda zengin tarihi geçmişi koruyan Batman ve antik kenti Hasankeyf, sektörün önde gelen dergilerinden biri olan Türk Hava Yolları Skylife Dergisinde okuyucularla buluştu. Batman'ın turizm potansiyelinin ortaya çıkarılması ve geliştirilmesi için Skylife dergisinde yer alması önemlidir. THY'nin uçuş yaptığı 122 ülkedeki 304 şehrinde Batman şehri tanıtılacak. Hem ulusal hem de uluslararası mecralarda daha etkin tanıtım çalışmaları yapılması gerekir." dedi.

Torlak, “Batman şehir algısının olumlu anlamda güçlendirmemiz gerekir. Şehre ilk kez gelen hemen hemen herkes 'Biz Batman'ı böyle bilmiyorduk' demekte, ziyaret eden herkes olumlu izlenimlerle ayrılmaktadır. Daha çok kişiyi Batman'a davet etmemiz ve şehri deneyimlemesini sağlamalıyız. Kamu kurumları, özel sektör, sivil toplum kuruluşları olarak bir araya gelip bir sinerji oluşturması gerekir. THY olarak turizmin gelişimi için her türlü desteği vermeye hazırız. Batman şehrinin tanıtımı için farklı projeleri önümüzdeki dönemde uygulamaya geçireceğiz." ifadelerini kullandı. (İLKHA)

Akar, ABD'li mevkidaşıyla görüştü

Akar, ABD'li mevkidaşıyla görüştü

Akar, ABD'li mevkidaşıyla görüştü

Akar, ABD'li mevkidaşıyla görüştü

Akar, ABD'li mevkidaşıyla görüştü

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
Batman'da transit dolmuş ile hafif ticari aracın kafa kafaya çarpıştığı..
HÜDA PAR Batman Milletvekili Serkan Ramanlı 31 Mart Yerel Seçimleri öncesi ..
Batman'daki şarküteri işletmecileri ve hayvan besicileri, yağan yağışla..
Batman ilçesinde yeni seçilen belediye başkanlarını ziyaret eden HÜDA PAR B..
Batman'ın Sason ilçesindeki çaya düşen hafif ticari araçtaki anne ve oğ..
Batman Havalimanı Müdürlüğü tarafından açıklanan 2024 yılı mart ayı istatis..

RSS
© 2024 - Batman Basın
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=