Lütfen bekleyin..



​19 ayrı suçtan araması olan 2 şahıs yakalandı

02 Kasım 2018, 23:31 - Okunma: 1563

Batman’da 14 farklı suçtan aranan ve 12 yıl 7 ay cezası bulunan Ç.Ö isimli şahıs ile 5 ayrı suçtan araması olan A.T isimli şahıs polis tarafından yakalandı.

Batman’da 19 ayrı suçtan aranan 2 kişi polis tarafından yakalandı.

Batman İl Emniyet Müdürlüğünden yapılan açıklamada, “Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri 14 farklı aranan ve 12 yıl 6 ay 51 gün kesinleşmiş hapis cezası ve 4 bin 860 TL para cezası bulunan Ç.Ö. isimli şahsı yapılan araştırmalar neticesinde bir ikamette olduğunu tespit etmiştir. İkamete düzenlenen operasyonla yakalanarak gözaltına alınan şahıs İl Emniyet Müdürlüğümüzde tamamlanan işlemlerinin ardından adli makamlara sevk edilecektir.” denildi.

Açıklamanın devamında ise “Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri bir Kasım günü devriye görevini ifa ettiği sırada durumundan şüphelenerek durdurduğu A.T. isimli şahsın yapılan G.B.T. sorgulamasında 5 ayrı suçtan arandığı tespit edilmiştir. Yakalanarak gözaltına alınan şahıs İl Emniyet Müdürlüğümüzde tamamlanan işlemlerinin ardından adli makamlara sevk edilecektir.” ifadelerine yer verildi. (Mehmet Sait Çelik -İLKHA)

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
Batman'da yolun karşısına geçmeye çalışan bir bebek ile 3 kadına otomob..
Batman'da bir şahıs, temizlemeye çalıştığı tüfeğin ateş alması sonucu g..
Batman'da bir kamyon ile kamyonetin çarpışması sonucu yaşanan kazada 2 ..
Mevlid-i Nebi etkinliği ile ilgili olarak açıklamalarda bulunan STK temsilc..
Batman Belediyesi, on binlerce kişinin katıldığı Mevlid-i Nebi etkinliği il..
Peygamber Sevdalıları Vakfı tarafından Batman'da gerçekleştirilen Mevli..

RSS
© 2024 - Batman Basın
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=