Lütfen bekleyin..



"Uyuşturucuya karşı mücadele kararlılıkla sürecektir"

08 Kasım 2018, 19:11 - Okunma: 1558

​Batman Valisi Hulusi Şahin, Batman’da uyuşturucu kullanımına karşı mücadelenin büyük bir azim ve kararlılıkla sürdürüleceğini söyledi.

Bağımlılık (Uyuşturucu) ile mücadelede kararlılığın devam ettirilmesi ve mevcut durumun tespit edilmesi amacıyla İçişleri Bakanlığı koordinesinde Türkiye’de 81 il ve tüm ilçelerde eş zamanlı olarak gerçekleştirilen “Bağımlılık (Uyuşturucu) ile Mücadele Toplantısı”  Vali Hulusi Şahin başkanlığında yapıldı.

Toplantıya; Belediye Başkan Vekili Ertuğ Şevket Aksoy, Cumhuriyet Başsavcısı Mustafa Dede, Batman Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Aydın Durmuş, kamu kurum yöneticileri, STK temsilcileri ile kurul üyeleri katıldı.

Vali Hulusi Şahin’in açılış konuşmasıyla başlayan toplantı; İl Sağlık Müdürlüğü Şube Müdürü Yahya Yetiz’in uyuşturucu ile mücadele kapsamında yürütülen çalışmalara ilişkin kurula yaptığı bilgilendirme sunumun ardından, bir sonraki dönemde yapılacak çalışmalar görüşüldü.

Uyuşturucu ile mücadelede işbirliğinin önemine değinen Vali Şahin, ilin tüm paydaşlarıyla birlikte çocukları zehirleyen bu bağımlılıktan kurtulmak için herkesin üzerine düşen sorumluluğu yerine getirmesi gerektiğini ifade etti.

Şahin, “Gençlerimizi zararlı alışkanlıklardan ve bağımlılık yapıcı maddelerden korunmak amacıyla ilimizde uyuşturucu kullanımına karşı mücadele büyük bir azim ve kararlılıkla sürdürülecektir.” dedi.(Mehmet Fatih Akgül-İLKHA)

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
Deniz ve çay balıklarında av yasağının başlamasını değerlendiren balık satı..
Batman'da bir şahıs üzerinde yapılan aramada, tarihi eser olduğu değerl..
Batman'da iki günlük güneşli havanın ardından tekrar başlayan kısa süre..
Ramazan Bayramı tatili için şehir dışından Batman'a gelen vatandaşlar, ..
Batman'da bir otomobil ile minibüsün çarpışması sonucu yaşanan kazada 3..
Batman'da yanlış aşı yapıldığı iddiasıyla 30 keçisinin telef olduğunu b..

RSS
© 2024 - Batman Basın
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=