Lütfen bekleyin..



Yusufî mahkum Mehmet Garip Özer'in babası vefat etti

25 Kasım 2018, 22:07 - Okunma: 2008

28 Şubat ve FETÖ yargısı kumpası ile 16 yıldır cezaevinde bulunan Yusufî Mehmet Garip Özer'in babası Şeyhmus Özer Hakka kavuştu.

28 Şubat ve FETÖ yargısı tarafından delilsiz ve uydurma suçlamalarla hapse mahkûm edilen ve 16 yıldır cezaevinde bulunan Yusufî Mehmet Garip Özer'in babası Şeyhmus Özer, evlat hasretiyle ahirete göç etti.

28 Şubat ve FETÖ yargısı tarafından delilsiz ve uydurma suçlamalarla hapse mahkûm edilen ve 16 yıldır cezaevinde bulunan Yusufî Mehmet Garip Özer'in babası ve 20 yıldır tutuklu bulunan 28 Şubat mağduru Mehmet Ali Çelik'in kayınbabası Şeyhmus Özer (85), yoğun bakımda bulunduğu hastanede evlat hasretiyle ahirete göç etti.

Özer'in cenazesi yarın saat 10.30-11.00 civarı Batman Bölge Devlet Hastanesinden alınarak İkiztepe (Gırbereşk) köy mezarlığında defnedilecek.

Şeyhmus Özer, İslami hizmette bulunan çocuklarından dolayı 28 Şubat ve FETÖ döneminde ağır işkencelere maruz kalmıştı. Özer, 15 yıldan bu yana ise diyaliz hastasıydı.

Hasta olduğu için yıllardır Batman M Tipi Kapalı Cezaevinde bulunan oğlunu ziyaret edemeyen Özer, bir haftadan beri ise Batman Bölge Devlet Hastanesinde yoğun bakımda bulunuyordu.

FETÖ yargısı mağduru Yusufî Mehmet Garip Özer ölüm döşeğindeki babasına dün hastanede elinde kelepçe ve Kur'an ile ziyaret etmişti. (İLKHA)

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
YAŞAM Kategorisindeki Diğer Haberler
Büyük bir hayır ve Allah'ın rızasını kazanmak için belli bir adab içeri..
ALLAH'ın El-Cebbar ismi ve Cihad ile ilgili açıklamalar...
ALLAH'ın “Es-Sabur” ismi ve Sabır ile ilgili açıklamalar...
HÜDA PAR Batman belediye başkan adayı Serkan Ramanlı, geçen yıl vefat eden ..
ALLAH'ın Et-Tevvab ismi ve Tevbe ile ilgili açıklamalar...
ALLAH'ın El-Hakem ismi ve Nubuvvet ile ilgili açıklamalar...

RSS
© 2024 - Batman Basın
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=