Lütfen bekleyin..



Yusufî mahkûm Gürceğiz kayınbabasının taziyesine katıldı

29 Kasım 2018, 19:13 - Okunma: 2490

28 Şubat ve FETÖ yargısı tarafından komplo ve mesnetsiz suçlamalarla hapse mahkûm edilen ve 17 yıldır cezaevinde bulunan Yusufî İbrahim Gürceğiz, geçtiğimiz günlerde Batman’da vefat eden kayınbabası Şeyhmus Özer'in taziyesine katıldı.

İslami kimliğinden ötürü 17 yıldır cezaevinde tutulan Yusufî mahkûm İbrahim Gürceğiz, vefat eden kayınbabası Şeyhmus Özer'in taziyesine katıldı.

28 Şubat ve FETÖ yargısı tarafından komplo ve mesnetsiz suçlamalarla hapse mahkûm edilen ve 17 yıldır cezaevinde bulunan Yusufî İbrahim Gürceğiz, geçtiğimiz günlerde Batman’da vefat eden kayınbabası Şeyhmus Özer'in (85) taziyesine katıldı.

Yusufi mahkûm İbrahim Gürceğiz, Diyarbakır D Tipi Kapalı Cezaevinden geniş güvenlik önlemleri altında bugün saat 11.00 sıralarında Batman merkez Kültür Mahallesinde bulunan BATSO Taziye Evi'nde bulunan kayınbabasının taziyesine getirildi.

Taziye evinde yakın akrabaları, dava arkadaşları ve sevenleri tarafından karşılanan Yusufi mahkûm, akşam saatlerinde tekrar cezaevine götürüldü.

Yusufi mahkûmlar Mehmet Garip Özer'in babası ve aynı zamanda İbrahim Gürceğiz ile Mehmet Ali Çelik'in de kayınbabası olan Şeyhmus Özer, geçtiğimiz pazartesi günü hayatını kaybetmiş İkiztepe (Gırbereşk) köy mezarlığına defnedilmişti.(İLKHA)

İŞKUR 900 temizlik elemanı alacak

İŞKUR 900 temizlik elemanı alacak

İŞKUR 900 temizlik elemanı alacak

İŞKUR 900 temizlik elemanı alacak

İŞKUR 900 temizlik elemanı alacak

İŞKUR 900 temizlik elemanı alacak

  •  
  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
YAŞAM Kategorisindeki Diğer Haberler
Peygamber Sevdalıları Vakfı Batman İl Koordinatörlüğü tarafından düzenlenen..
Peygamber Sevdalıları Vakfı gerçekleştirilen mevlit etkinliğine katılanlar,..
Peygamber Sevdalıları Vakfı Batman Koordinatörlüğü, yayımladığı mesajda Mev..
İnsani Yardım Vakfı (İHH) Batman Şubesi tarafından, siyonist işgal rejimini..
Peygamber Sevdalıları Vakfı tarafından "Cihad Önderi Hazreti Muhammed&..
Batman'daki Mevlid-i Nebi etkinliğinde konuşan Molla Beşir Şimşek, Tevb..

RSS
© 2024 - Batman Basın
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=