Lütfen bekleyin..



FETÖ'den tutuklanan İzgi beraat etti

09 Aralık 2018, 19:02 - Okunma: 1306

FETÖ üyesi olduğu gerekçesiyle 7 ay 9 gün tutuklu kaldıktan sonra tahliye edilen Batmanlı Gazeteci Nizamettin İzgi, mahkeme kararıyla beraat etti.

​FETÖ üyesi olduğu gerekçesiyle tutuklandıktan sonra tahliye edilen gazeteci Nizamettin İzgi, mahkemenin karar duruşmasında beraat etti.

Cuma günü Batman 3. Ağır Ceza mahkemesinde yapılan son duruşmada Savcı, mütalaasında sanığın üzerine atılı suçları işlemiş olduğunu gösterir delil elde edilemediğinin anlaşıldığını söyleyerek beraat talep etti.

Nizamettin İzgi’nin avukatları Rıdvan Yapıcıoğlu, Zeki Ekmen ve Ekrem Taşkın, iddialara karşı gelen cevap yazılarının müvekkillerinin FETÖ ile ilgisinin bulunmadığını kanıtladığını belirterek beraat talebini yenilediler.

Karar için ara veren mahkeme başkanı, aradan sonra Nizamettin İzgi’nin beraat kararını açıklayarak tüm yasakların kaldırıldığını bildirdi.

İzgi: Yasal haklarımı sonuna kadar kullanacağım

Beraat kararı sonrası açıklama yapan Nizamettin İzgi, "İlk günden beri suçsuz olduğumu biliyordum. Demek kaderimde bunları yaşamak da varmış. Uğradığım tüm haksızlıklara karşı yasal haklarımı sonuna kadar kullanacağım." dedi. (İLKHA)

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
Uyuşturucu bataklığının kurutulup, baronların önünün kesilmesi halinde madd..
Batman'da transit dolmuş ile hafif ticari aracın kafa kafaya çarpıştığı..
HÜDA PAR Batman Milletvekili Serkan Ramanlı 31 Mart Yerel Seçimleri öncesi ..
Batman'daki şarküteri işletmecileri ve hayvan besicileri, yağan yağışla..
Batman ilçesinde yeni seçilen belediye başkanlarını ziyaret eden HÜDA PAR B..
Batman'ın Sason ilçesindeki çaya düşen hafif ticari araçtaki anne ve oğ..

RSS
© 2024 - Batman Basın
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=