Lütfen bekleyin..



​Kumar oynanan kahvehane mühürlendi

29 Aralık 2018, 10:02 - Okunma: 1360

Batman merkezde kumar oynatılan bir kahvehaneye İl Emniyet Müdürlüğü tarafından yapılan operasyonda 10 bin 155 TL ile kumar araçlarına ele geçirilerek kahvehane 30 gün süreyle mühürlendi.

Batman’da kumar oynatılan bir kahvehaneye düzenlenen operasyonda 10 bin TL ile kumar araçlarına ele geçirilerek kahvehane mühürlendi.

Konuyla ilgili İl Emniyet Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamada, “Asayiş Şube Müdürlüğü Ahlak Büro Amirliği Ekiplerince bir kahvehaneye düzenlenen operasyonda; poker diye tabir edilen kumar oyununun oynatıldığı tespit edilmiş, işyerinde kumar oynanan masa üzerinde 52 adet iskambil kâğıdı, 81 adet farklı renkte poker pulu ve toplamda 10 bin 155 TL para ele geçirilmiştir.  Ayrıca işyerinde kumar oynanması için yer ve imkân sağlama suçundan bir şahsa adli işlem yapılmış, işyerinde kumar oynayan 4 şahsa toplam bin 36 TL idari para cezası uygulanmıştır. İşyeri kumar oynatılmasından dolayı 30 gün süre ile mühürlenerek kapatılmıştır.” denildi. (İLKHA)

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
Yaz döneminin başlamasıyla birlikte yaşanabilecek boğulma olaylarını önleme..
Batman'da durumundan şüphelenilerek durdurulan şahsın, 10 ayrı dosyadan..
Batman'da dün gece bir otomobilin yolun karşısına geçmeye çalışan bir b..
Batman'da adını sık sık ölümlü ve yaralanmalı kazalarla duyuran bölgede..
Batman Eğitimciler Cemiyeti Başkan Yardımcısı Mehmet Emin Sütçü, 7 aydır Fi..
Batman'da yolun karşısına geçmeye çalışan bir bebek ile 3 kadına otomob..

RSS
© 2024 - Batman Basın
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=