Lütfen bekleyin..



Hırsızlar elektrik panolarına dadandı

01 Şubat 2019, 21:31 - Okunma: 1857

Batman'da elektrik panolarına dadanan hırsızlar, çok sayıda panoyu levye ve diğer aletlerle açarak içerisinde bulunan sigorta ve sayaç koruma aparatları ile kabloları çaldı.

Batman'da elektrik panolarına dadanan hırsızlar, çok sayıda sigorta ve sayaç koruma aparatları ile kabloları çaldı.

Batman'ın Pazaryeri ve Kültür Mahallelerindeki elektrik panolarına dadanan hırsızlar, çok sayıda panoyu levye ve diğer aletlerle açarak içerisinde bulunan sigorta ve sayaç koruma aparatları ile kabloları çaldı.

Yapılan suç duyurusu üzerine polis, hırsızların yakalanabilmesi için geniş çaplı bir soruşturma başlattı.

Batman'da vatandaşın evine ve iş yerine enerji sağlayan elektrik panolarına dadanan hırsızlar yüzünden sık sık arıza çıkıp kesintiler yaşanınca Dicle Elektrik, mahalle halkından yardım istedi.

Dicle Elektrik Dağıtım Batman İl Müdürlüğü yetkilileri, Pazaryeri Mahallesi'nde elektrik panolarını açan hırsızların sigorta ve sayaç koruma aparatları ile kabloları çaldığını söyledi.

Yetkililer, hemen ardından yine hırsızların bu kez Kültür Mahallesi'ndeki konut ve iş yerlerine enerji dağıtan panolardan 5'inin hırsızlar tarafından açılarak içerisinde bulunan malzemelerin çalındığını ifade ettiler.

Yetkililer, "Hırsızların bu müdahaleleri ne yazık ki arızalara ve dolayısıyla istenmeyen elektrik kesintilerine neden oluyor. Bu nedenle mahalle sakinlerinden, kesintisiz enerji almalarına engel olan bu hırsızlık olaylarına duyarlı ve bizlere yardımcı olmalarını bekliyoruz." ifadelerini kullandılar.

Yetkililer, elektrik şebekesine görevliler dışındaki kişileri yapacağı müdahalelerin oluşturabileceği hayati risklere de dikkat çektiler. (İLKHA)

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
Yaz döneminin başlamasıyla birlikte yaşanabilecek boğulma olaylarını önleme..
Batman'da durumundan şüphelenilerek durdurulan şahsın, 10 ayrı dosyadan..
Batman'da dün gece bir otomobilin yolun karşısına geçmeye çalışan bir b..
Batman'da adını sık sık ölümlü ve yaralanmalı kazalarla duyuran bölgede..
Batman Eğitimciler Cemiyeti Başkan Yardımcısı Mehmet Emin Sütçü, 7 aydır Fi..
Batman'da yolun karşısına geçmeye çalışan bir bebek ile 3 kadına otomob..

RSS
© 2024 - Batman Basın
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=