Lütfen bekleyin..



TÜMSİAD: Yerel seçimlerde oyumuzu kullanalım

29 Mart 2019, 15:14 - Okunma: 2193

31 Martta yapılacak yerel seçimlerle ilgili basın açıklama yapan TÜMSİAD Batman şube başkanı Kamil Biçici, vatandaşların 31 Mart Mahalli idareler Seçimleri’nde mutlaka sandık başına giderek oyunu kullanması gerektiğini vurguladı.

TÜMSİAD Batman şube başkanı Kamil Biçici 31 Martta yapılacak yerel seçimlerle ilgili basın açıklamasında bulundu.

Biçici açıklamasında Pazar günü yapılacak yerel seçimlerin ülkemize hayırlı olmasını dilerken, Halkımızı Ülkemizin Bekası için büyük önem arz eden 31 Mart Mahalli idareler Seçimleri’nde mutlaka sandık başına giderek oyunu kullanması gerektiğini vurgulayarak Seçimlerin sükünet içerisinde geçmesi temennisinde bulundu.

Biçici önümüzdeki 4.5 yıl içinde seçim olmayacağının altını çizerek bu dönemde tartışmalardan uzak,yapısal reformlar ve katma değeri yüksek yerli ve milli üretimle ihracatta bir ivme beklediklerini ve seçimlerin bir fırsat olduğunu ifade etti.Faizlerin düşmesini de beklediklerini ifade eden Biçici faizlerin düşmesiyle üretimde tekrar canlanma olacağını ve istihdama katkı sağlayacağını belirtti.

Biçici Türkiyenin sadece kendi içinde değil tüm müslüman alemi için bir umut olduğunu belirterek, Geldiğimiz noktada ülke olarak bugüne kadar elde ettiğimiz tüm kazanımlarımızın, sahip olduğumuz ekonomik istikrarın bundan sonra da aynı şekilde devam etmesini temenni etti.

Kaynak: HÜR24 Haber

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, "Terör d..
Batman Üniversitesinde faaliyet yürüten öğrenci toplulukları, siyonist işga..
Batman'da ekiplerin dur ihtarına uymayarak kaçan bir araçtan yola atıla..
Batman'ın ilk ve tek yeraltı geçinde yaşanan sorunların bir türlü çözüm..
Batman'da nevroz etkinliğine katılarak kamu malına zarar verip, PKK/KCK..
Batman'da iki farklı tankerde yapılan aramada kaçak olduğu belirtilen 3..

RSS
© 2024 - Batman Basın
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=