Lütfen bekleyin..



Mirac Kandilinde yetim ve fakir ailelere yardım

02 Nisan 2019, 21:20 - Okunma: 1847

Batman Umut Kervanı, aralarında yetim ve Suriyelilerin de bulunduğu onlarca ihtiyaç sahibi aileye Mirac Kandili vesilesiyle gıda yardımında bulundu.

Fakir ve muhtaçlar ile zenginler arasında köprü olan İnsani Yardım Eğitim ve Kültür Derneği (Batman Umut Kervanı), Mirac Kandili münasebetiyle aralarında yetim ve Suriyelilerin de bulunduğu kentteki onlarca ihtiyaç sahibi aileye gıda yardımında bulundu.

Yaptıkları yardım hakkında açıklamada bulunan Batman Umut Kervanı Sekreteri Faysal Rüzgar, Mirac Kandili hürmetine yetim ve Suriyeliler başta olmak üzere yardıma muhtaç 50’nin üzerinde aileye yardımda bulunduklarını söyledi.

Rüzgar, “Bugün mübarek Mirac Kandilidir. Tüm İslam âleminin Mirac Kandilini tebrik eder bugünün hayırlara vesile olmasını diliyoruz. Miraç Kandili münasebetiyle hayırseverlerin katkılarıyla kentte ikamet eden 50 yetim ve ihtiyaç sahibi aileye gıda yardımımız oldu. Her zaman mübarek gün ve gecelere dikkat ediyoruz ve bugünlerde fakir ve yoksullara yardımlarımızı ulaştırmaya çalışıyoruz.” dedi.

İmkânlarının kısıtlı olduğunu, tüm ihtiyaç sahiplerine ulaşamadıklarını aktaran Rüzgar, hayırseverlere çağrıda bulundu. Rüzgar, “Gelen yardımlar yetersiz ve azdır. İmkanlarımızın kısıtlı oluşundan dolayı çok fazla yardıma muhtaç kişiye yardım edememenin üzüntüsünü yaşıyoruz. Hayırsever kardeşlerimizden beklentilerimiz, gelip bizimle birlikte bu yoksullara yardımcı olmalarıdır. Bu hayırlı yarışta onların da katkılarının olmasını istiyoruz.” diye konuştu.

Kendilerine yardım yapılan ihtiyaç sahibi aileler, Umut Kervanına teşekkürlerini ilettiler. (Mehmet Fatih Akgül-İLKHA)










 

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
YAŞAM Kategorisindeki Diğer Haberler
Batman'da bu pazar günü gerçekleştirilecek "Mevlid-i Nebi" et..
Cuma Hutbelerinde “Hayatın Her Alanında Öfkemize Hâkim Olalım” konusu işlen..
Batman'da halka gül dağıtan Peygamber Sevdalıları Vakfı üye ve gönüllül..
Peygamber Sevdalıları Vakfı Batman Koordinatörlüğü, bu pazar günü Batman..
Siyonist işgal rejiminin Gazze'ye yönelik saldırıları sürerken 7'de..
Siyonist işgal rejimi tarafından bayramın ilk gününde sivil bir aracın için..

RSS
© 2024 - Batman Basın
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=