Lütfen bekleyin..



Batman Peygamber sevdasıyla süslendi

05 Nisan 2019, 15:17 - Okunma: 1888

Peygamber Sevdalıları Vakfı, Mevlid'İ Nebi haftası hazırlıkları kapsamında Batman’ın bazı bina, cadde, kavşak ve bulvarlarına Hazreti Muhammed’le ilgili branda ve afişler asarak süsledi.

Peygamber Sevdalıları Vakfı, "Hazreti Peygamberi Anlama ve Sünnetini Yaşama" etkinliği münasebetiyle Batman’ın cadde ve kavşaklarına çeşitli branda ve afişler astı.

Türkiye genelinde birçok merkezde "Hazreti Peygamberi Anlama ve Sünnetini Yaşama" etkinlikleri kapsamında "Ahlak ve Adalet Rehberi Hazreti Muhammed (Sallallahu Aleyhi ve Sellem)" temasıyla düzenleyen Peygamber Sevdalıları Vakfı, Batman’ın bazı bina, cadde, kavşak ve bulvarlarına Hazreti Muhammed’le ilgili branda ve afişler asarak süsledi.

Batman’da 14 Nisan’da yapılacak etkinlik öncesi, özellikle işlek kavşaklarının yanı sıra kentin birçok cadde ve sokakları Hazreti Muhammed'i (Sallallahu Aleyhi ve Sellem) öven afiş ve brandalarla süslendi.

Cadde ve kavşaklara Batman’da "Hak ve Adalet Rehberine Selam Olsun", "Annem Babam Sana Feda Olsun Ya Resulallah", "Alemlere Rahmet Hazreti Muhammed’e (Sallallahu Aleyhi ve Sellem) Selam Olsun", "Tu Bi Xêr Hatî Ey Ronîya Ça’va- Hoş Geldin, Ey Gözlerin Nuru", "Âlemlere Rahmetsin! Ey Allah’ın Resulü", "Tu Bî Xêr Hatî, Ey Ron’iya Çava- Selat U Selam Lı Te Bi Ey Nebi", "Resulullah Muhammed Habîbullah Muhammed Nebîyullah Muhammed Gula Canê Me Ahmed", "Özgürlük ve Kurtuluş Önderi Hazreti Muhammed Mustafa’ya Selat ve Selam Olsun", "Hak ve Adalet Rehberi Hazreti Muhammed Mustafa’ya salat ve selam olsun" ve "Kalbimizin gülü ve süsü gönlümüzün sultanı-ya Muhammed Mustafa" yazılı branda ve afişler asıldı.

"14 Nisan'da yapılacak etkinliğe herkes davetlidir"

Peygamber Sevdalıları Vakfı Batman Koordinatörlerinden Abdulhakim Orhan, "Peygamber Sevdalıları Vakfı olarak her sene düzenlediğimiz Mevlid-i Nebi etkinliği bu sene de nisan ayı itibarıyla başlamıştır. Batman’daki etkinlik öncesi bütün cadde, sokak, kavşak ve evlere değişik brandalar asmaktayız. Bu brandalarla Mevlid-i Nebi etkinliğine ön hazırlık yapıyoruz. Nisan ayına girdiğimizde bütün esnaflar Mevlid-i Nebi etkinliği için kendi dükkânlarına afişler caddelere brandalar asmaktadırlar. Bizim bu etkinliklerdeki amacımız Peygamber aşkını milletimizin içine koymaktır. Bu seneki etkinliğimiz için 'Hazreti Peygamberi Anlama ve Sünnetini Yaşama' temasıyla yola çıktık. İnşallah en iyi şekilde milletimize yansıtmaya çalışacağız. Bu konuda tüm halkın desteklerini beklemekteyiz." dedi.

Etkinlik öncesi tüm üye ve gönüllüleriyle seferberlik çerisinde olduklarını söyleyen Orhan, 14 Nisan’da yapılacak etkinliğe tüm halkı davet etti. (İLKHA)

Batman Peygamber sevdasıyla süslendi

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
YAŞAM Kategorisindeki Diğer Haberler
Batman'da halka gül dağıtan Peygamber Sevdalıları Vakfı üye ve gönüllül..
Peygamber Sevdalıları Vakfı Batman Koordinatörlüğü, bu pazar günü Batman..
Siyonist işgal rejiminin Gazze'ye yönelik saldırıları sürerken 7'de..
Siyonist işgal rejimi tarafından bayramın ilk gününde sivil bir aracın için..
Cuma Hutbelerinde “Gözümüzün Nuru: Namaz” konusu işlendi.
Batman Milletvekili Serkan Ramanlı, bayram namazı kılıp halkla bayramlaşara..

RSS
© 2024 - Batman Basın
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=