Lütfen bekleyin..



TÜMSİAD; ‘’15 Temmuz Ruhu Daima Diri Kalacak’’

13 Temmuz 2019, 17:46 - Okunma: 1598

15 Temmuz darbe girişiminin 3.yıldönümü nedeniyle bir açıklama yapan TÜMSİAD Batman Şube Başkanı Kamil Biçici, "15 Temmuz ruhunu daima diri tutacağız" dedi.

TÜMSİAD Batman Şube Başkanı Kamil Biçici, 15Temmuz’un 3.yıldönümü nedeniyle bir açıklama yaptı.

Biçici açıklamasında;15 Temmuz 2016 tarihinde cumhurbaşkanımızın çağrısıyla aziz milletimiz  FETÖ’nün hain darbe ve işgal girişimine karşı kahramanca bir direniş göstererek tarih yazmıştır. Kahraman milletimizin, milli iradenin tartışılmaz gücüyle tanklara, uçaklara ve hain kurşunlara tarihte birçok kez olduğu gibi göğüs gerdiğini dile getiren Biçici, halkın dünya siyasetinde eşi benzeri görülmemiş bir destana ve demokrasiyi sahiplenme mücadelesine imza attığını vurguladı.

Biçici;16 Temmuz 2016 sabahı Türkiye'nin, milli iradenin tüm süreçlere hakim olduğu, bugün ve gelecekte içeriden ve dışarıdan kimsenin artık Türkiye'nin geleceğine, kaderine müdahale etmeye cesaret edemeyeceği bir döneme uyandığını belirterek, "16 Temmuz’dan bu güne olduğu gibi Türkiye, demokrasi adına verdiği haklı mücadelesini, vatandaşından iş dünyasına, siyasetine ve ordusuna kadar topyekun birlik içerisinde vermeye devam edecek. dedi.

15 Temmuz Milli Birlik Günü vesilesiyle TÜMSİAD olarak kardeş kuruluşlarımızla birlikte dualarımızın daima fedakâr gazilerimizle beraber olduğunu belirtiyor, bu destanı yazan milletimize bir kez daha şükranlarımızı sunuyor, bu ruhun yaşatılması için çaba gösteren herkese teşekkür ediyor, 15 Temmuz şehitlerimiz başta olmak üzere bütün şehitlerimize Allah Teâlâ’dan rahmet diliyoruz.”

Kaynak: HÜR24 Haber

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
Batman'da transit dolmuş ile hafif ticari aracın kafa kafaya çarpıştığı..
HÜDA PAR Batman Milletvekili Serkan Ramanlı 31 Mart Yerel Seçimleri öncesi ..
Batman'daki şarküteri işletmecileri ve hayvan besicileri, yağan yağışla..
Batman ilçesinde yeni seçilen belediye başkanlarını ziyaret eden HÜDA PAR B..
Batman'ın Sason ilçesindeki çaya düşen hafif ticari araçtaki anne ve oğ..
Batman Havalimanı Müdürlüğü tarafından açıklanan 2024 yılı mart ayı istatis..

RSS
© 2024 - Batman Basın
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=