Lütfen bekleyin..



HÜDA PAR Batman İl teşkilatında kitlesel bayramlaşma

26 Eylül 2015, 21:39 - Okunma: 3869

HÜDA PAR Genel Başkanı Zekeriya Yapıcıoğlu, Genel başkan yardımcıları ve partisinin Batman İl teşkilatı İl Başkanlığı binası önünde üye ve gönüllüleriyle bayramlaştı.

HÜDA PAR Genel Başkanı Zekeriya Yapıcıoğlu, Bayramın 3’üncü gününde HÜDA PAR Batman İl Başkanlığı’nın düzenlediği bayramlaşma programına katılarak üye ve gönüllüleriyle bayramlaştı.

HÜDA PAR Batman İl Binası önünde düzenlenen bayramlaşma programında HÜDA PAR Genel Başkanı Zekeriya Yapıcıoğlu, Genel Başkan Yardımcıları Dr. Aydın Gök ve Eyyüp Yanaç, HÜDA PAR Batman İl Başkanı Mehmet Emin Doğru ve il yöneticileri de hazır bulundu.

Bayramlaşmaya STK temsilcileri ve halkta yoğun ilgi gösterdi.  Bayramlaşmada misafirlere bayram şekeri ve gülsuyu ikram edildi.

 

 

Batman İl Başkanlığı binası önünde bayramlaşma programına katılan halka hitap eden İl Başkanı Mehmet Emin Doğru, geçen seneki kurban bayramında özellikle Diyarbakır ve başka illerde bazı azizlerin vahşi bir şekilde katledildiğini belirterek, “Bu bayramda onları bir daha anıyoruz. Allah Teâlâ onların şahadetlerinden ve hayırlarından bizleri mahrum etmesin. Kanlarını ve şahadetlerini ümmetin uyanışına vesile kılsın. Allah Teâlâ ayağımızı İslam dini üzerine sabit kılsın.” temennisinde bulundu. 

Bayramlaşma sonrası HÜDA PAR Genel Başkanı Zekeriya Yapıcıoğlu, Genel Başkan Yardımcıları Dr. Aydın Gök ve Eyyüp Yanaç, HÜDA PAR Batman İl Başkanı Mehmet Emin Doğru ve il yöneticileri, HÜDA PAR GİK Üyesi Serkan Ramanlı’nın yengesi ve Eğitimci Rezzan Demirer’in annesi Emine Demirer’in taziyesinde ziyarette bulundular.  

Demirer ailesine taziye dileklerini ileten Yapıcıoğlu, merhumeye Allah’tan rahmet yakınlarına baş sağlığı ve sabırlar diledi. (M.Sait Çelik, Halit Coşkun-batmanbasin.com)

 

 

 

 

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
YAŞAM Kategorisindeki Diğer Haberler
Büyük bir hayır ve Allah'ın rızasını kazanmak için belli bir adab içeri..
ALLAH'ın El-Cebbar ismi ve Cihad ile ilgili açıklamalar...
ALLAH'ın “Es-Sabur” ismi ve Sabır ile ilgili açıklamalar...
HÜDA PAR Batman belediye başkan adayı Serkan Ramanlı, geçen yıl vefat eden ..
ALLAH'ın Et-Tevvab ismi ve Tevbe ile ilgili açıklamalar...
ALLAH'ın El-Hakem ismi ve Nubuvvet ile ilgili açıklamalar...

RSS
© 2024 - Batman Basın
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=