Lütfen bekleyin..



Sadakataşı Derneği Nepal’de vekâlet kurbanları kesti!

29 Eylül 2015, 16:09 - Okunma: 2790

Dünyanın birçok yerinde yardım faaliyetlerinde bulunan Sadakataşı Derneği bu yıl Nepal’de kurban organizasyonu gerçekleştirdi.

Dünyanın birçok yerinde yardım faaliyetlerinde bulunan Sadakataşı Derneği bu yıl Nepal’de kurban organizasyonu gerçekleştirdi. Kesilen kurbanları ihtiyaç sahiplerine dağıttı.   Organizasyonda Sadakataşı Derneği Yönetim Kurulu Üyesi Mehmet Türkmen, Özel FM programcısı Yakup Paslı ve Tercüman Abdullah Yavuz Yavaş yer aldı.

Yakup Paslı yaptığı açıklamada: Nepal'in otuz milyona yakı nüfusu var.  Yüzde dördünü Müslümanlar oluşturmakta. Vekâlet aldığımız kurbanları keserek dünyanın diğer ucundaki kardeşlerimize ulaştırış olduk.  Kurban vesilesiyle kendileriyle hasbihal ettiğimiz, Nepal'deki Müslümanlar Türkiye'deki kardeşlerine şükranlarını sundular. Türkiyeli Müslümanlara dua ettiklerini ifade ettiler.
Ayrıca Yakup Paslı, bu tür organizasyonların mutlaka maddi ve manevi desteklenmesi gerektiği ifade etti. Böyle hizmetler bizleri birbirimize daha çok bağlıyor açıklamasında bulundu. (Ziya Gündüz-batmanbasin.com)

 

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
YAŞAM Kategorisindeki Diğer Haberler
Geçtiğimiz hafta sonu Batman'da düzenlenen mevlit ekinliğine katılan va..
Peygamber Sevdalıları Vakfı Batman İl Koordinatörlüğü tarafından düzenlenen..
Peygamber Sevdalıları Vakfı gerçekleştirilen mevlit etkinliğine katılanlar,..
Peygamber Sevdalıları Vakfı Batman Koordinatörlüğü, yayımladığı mesajda Mev..
İnsani Yardım Vakfı (İHH) Batman Şubesi tarafından, siyonist işgal rejimini..
Peygamber Sevdalıları Vakfı tarafından "Cihad Önderi Hazreti Muhammed&..

RSS
© 2024 - Batman Basın
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=