Lütfen bekleyin..



Batmanlılar "Kudüs Bizimdir" mitingi için Diyarbakır'da olacak

07 Şubat 2020, 11:25 - Okunma: 2719

Peygamber Sevdalıları Vakfı Batman Temsilciliği, bu pazar Diyarbakır İstasyon Meydanı'nda düzenlenecek "Kudüs Bizimdir" mitingine bütün Kudüs aşığı Batmanlıları davet ederek Batman'dan mitinge gitmek isteyenler için araç kaldırılacağını açıkladı.

İşgalci Amerika'nın Kudüs'ü siyonistlere peşkeş çekme planına yönelik bütün İslam dünyasında tepkiler çığ gibi büyürken, Peygamber Sevdalıları Vakfı, bu pazar günü Küdüs'e sahip çıkma mitingine hazırlanıyor.

Kudüs'ün büyük tehdit altında olduğunu belirten Peygamber Sevdalıları Vakfı Yönetim Kurulu Üyesi Feyzi Aydın, Kudüs sevdalısı Batman halkını Diyarbakır'da yapılacak mitinge davet etti.

"Bu şeytani plan önlenmezse diğer kutsal beldelerimiz de tehdit altında olacaktır"

İhanet planının sadece Kudüs'ü değil bütün İslam âlemini tehdit ettiğini vurgulayan Aydın, "Yüzyılın Anlaşması isimli ihanet projesinin amacı, başkenti Kudüs olan büyük Yahudi devletini kurmaktır. İslam dünyasının kalbinde, İslam'ın en büyük düşmanlarının eliyle kurulacak bu devlet, İslam dünyasını tehdit edecektir. Bu şeytani plan önlenmezse, Kudüs siyonist çetenin elinden kurtarılamazsa yarın diğer kutsal beldelerimiz de tehdit altında olacaktır. Kudüs güvende olmazsa Mekke, Medine, İstanbul, Diyarbakır ve diğer tüm İslam şehirleri düşmanın saldırısı altında olacaktır. İslam ümmeti, tüm Müslümanlar bu büyük tehlikenin farkında olmalı, her platformda Kudüs'e sahip çıkmalı, Kudüs'ün yalnız olmadığını haykırmalıdır." dedi.

"Allah'ın mukaddes kıldığı bu şehre sahip çıkmak bütün Müslümanlara farzdır"

Kudüs sevdalısı Batman halkını "Kudüs Bizimdir" mitingine davet eden Aydın, "İlk kıblemiz imha tehdidi altında. Allah'ın mukaddes kıldığı bu şehre sahip çıkmak bütün Müslümanlara farzdır. Böyle bir durumda imanlı her ferdin Kudüs için seferber olması lazım. Batman halkı olarak Kudüs sevdamızı bütün dünyaya ispat etmek için kadın-erkek, çoluk-çocuk bu pazar günü Diyarbakır'daki mitinge akın etmemiz lazım. Arabası olan tüm kardeşlerin mitinge katılmak isteyen akraba, komşu ve tanıdıklarını mitinge götürmeleri bir sorumluluktur. İmkânı olmayan kardeşlerimiz de pazar günü saat 9.15'te kalkacak Diyarbakır treniyle miting alanına gidebilir, trenle geri dönebilirler." ifadelerini kullandı.

Ayrıca Peygamber Sevdalılarına bağlı derneklerin önünde araçların kaldırılacağını vurgulayan Aydın, "İsteyen kardeşlerimiz aileleri ve tanıdıklarıyla birlikte bu araçlarla mitinge gidip geri dönebilirler. Araçlar söz konusu derneklerimizin önünden pazar günü saat 10.00 ila 11.30 arasında kalkış yapacaklar." dedi.

Aydın, önlerinde araçların kaldırılacağı dernekleri şu şekilde sıraladı:

"Tüpraş Kapısı Kavşağı (İpragaz), Fatih Ortaokulu Önü (Fatih Mahallesi), Cengiz Topel Ortaokulu (yeni Mahalle), Merkez İmam Hatip Önü (Hürriyet Mahallesi), Sağ Çev. Derneği Önü (Gültepe), Bilge Der (Zilan Hastanesi Karşısı, Dubai İş Merkezi Önü) ve Petrolofisi İlkokulu Önü (19 Mayıs Mahallesi)." (İLKHA)

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
YAŞAM Kategorisindeki Diğer Haberler
Batman'da bu pazar günü gerçekleştirilecek "Mevlid-i Nebi" et..
Cuma Hutbelerinde “Hayatın Her Alanında Öfkemize Hâkim Olalım” konusu işlen..
Batman'da halka gül dağıtan Peygamber Sevdalıları Vakfı üye ve gönüllül..
Peygamber Sevdalıları Vakfı Batman Koordinatörlüğü, bu pazar günü Batman..
Siyonist işgal rejiminin Gazze'ye yönelik saldırıları sürerken 7'de..
Siyonist işgal rejimi tarafından bayramın ilk gününde sivil bir aracın için..

RSS
© 2024 - Batman Basın
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=