Lütfen bekleyin..



HÜDA PAR’dan Batman Milli Eğitim Müdürü Çelik’e ziyaret

01 Ekim 2015, 17:01 - Okunma: 2804

Hür Dava Partisi Batman İl Teşkilatı, Batman İl Milli Eğitim Müdürü Mehmet Çelik’e nezaket ziyaretinde bulundu.

Hür Dava Partisi (HÜDA PAR) Genel Başkan Yardımcısı Aydın Gök, İl Başkanı Mehmet Emin Doğru ve parti il yönetiminden oluşan heyet, Batman İl Milli Eğitim Müdürü Mehmet Çelik’e yeni eğitim-öğretim yılı vesilesiyle nezaket ziyaretinde bulundu.

HÜDA PAR heyetini İl Milli Eğitim Müdürü Mehmet Çelik, yardımcısı Zübeyir Yılmaz ve İl Milli Eğitim Müdürlüğü yöneticileri karşıladı.

Samimi ve sıcak bir ortamda gerçekleşen ziyarette, Batman eğitim camiasının sorun ve sıkıntıları ile bölgede yaşananlar konuşuldu.

Ziyarete ilk sözü alan HÜDA PAR Genel Başkan Yardımcısı Aydın Gök, 2015-2016 Eğitim ve Öğretim Yılının tüm eğitim camiasına hayırlara vesile olmasını diledi. Gök, ziyaretlerinin amacının yeni eğitim-öğretim yılının başlaması nedeniyle hayırlı olmasını dilemek ve Batman’ın eğitim alanındaki sorun ve sıkıntılarını öğrenmek olduğunu söyledi.

Aydın Gök, ziyaret sırasında HÜDA PAR Eğitim İşleri Başkanlığı’nın hazırlamış olduğu, “Milli Eğitim Müfredatı İnceleme Raporunu” Milli Eğitim Müdürü Çelik’e sundu.

Milli Eğitim Müdürü Mehmet Çelik’te, HÜDA PAR’ın okulların açılması nedeniyle yapmış oldukları ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, Gök ve HÜDA PAR heyetine teşekkür etti.

Rapor için teşekkür eden ve raporu inceleyeceğini belirten Çelik,  HÜDA PAR heyetine Batman’ın eğitimi ile ilgili bilgi verdi.

Bütün sorunların temelinde eğitim eksikliği olduğuna dikkat çeken Çelik, “Eğitime gereken önem verilmelidir. Sadece devlet değil, STK’lar, aileler ve veliler de eğitime ve öğrencilere yeterince destek vererek, okullara sahip çıkmaları gerekir.” dedi.  (M.Sait Çelik-batmanbasin.com)

 

 

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
EĞİTİM Kategorisindeki Diğer Haberler
Cep telefonu başta olmak üzere aşırı dijital ekran kullanımının öğrencileri..
Peygamber Sevdalıları Vakfı Siyer Yarışması Komisyonu Başkanı Hamdin Aslan,..
Haziran ayında gerçekleştirilecek olan LGS ve YKS için öğrencilere önemli t..
Yaklaşık 100 binlere dayanan bir öğretmen açığının olduğunu belirten Batman..
Üçüncü Uluslararası Bilişim Kongresi, Batman Üniversitesi ev sahipliğinde 2..
Batman Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi bünyesinde 'Uygulama ve Ara..

RSS
© 2024 - Batman Basın
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=