Lütfen bekleyin..



Saadet Partisi Batman İl Başkanı Fırat’tan RTÜK’e tepki

17 Nisan 2020, 15:02 - Okunma: 1833

ABD merkezli dijital ahlaksızlık yayan Netflix’in, “Osman” isimli cinsel sapkın bir karakterin olduğu diziyi Ramazan Ayında yayına sokmaya çalışmasına yönelik tepkiler sürüyor.

Saadet Partisi Batman İl Başkanı Mehmet Fırat, yazılı basın açıklaması yaparak, ahlaksız diziye ses çıkarmadığını belirttiği RTÜK’e tepki gösterdi.

Bu tür dizilerin tek amacının aileyi parçalamak, ahlaksızlığı yaygınlaştırmak olduğunu belirten Fırat, halkın bu ve buna benzer dizilere sert tepki göstermesi gerektiğini söyledi.

Ahlaksızlık yayan dizilere en ağır yaptırımın uygulanması gerektiğini vurgulayan Fırat, yetkilileri göreve davet etti.

Fırat, “Dünya yeryüzünde bütün insanlığa korku ve dehşet saçmaya devam eden bir salgın hastalıkla mücadele ederken, bu ülkede hâlâ Allah’ın ayetlerinden nasibini almayan iffet ve şeref düşmanları gafiller cirit atıyor. Yıllardır Allah’a karşı yapılan isyanlar, çiğnenen yasaklar, yapılan adaletsizlik ve zulümler İslam’a, Müslümana edilen hakaretler, zirve yapan faiz, fuhuş ve her türlü ahlaksızlık bizleri bu noktaya getirdi.” diye konuştu.

“Bu tür yayın yapan televizyonlara en ağır cezalar verilmelidir”

Açıklamasının devamında Fırat şunları söyledi: “Bundan ders almayan karınca kafalı beyinler bütün bu kargaşayı fırsat bilerek bu ülkede televizyon dizisi diye en ahlaksız filimler yaparak insanlara izlettiriyor ve maalesef bu rezalete RTÜK denen kurum gıkını bile çıkarmıyor. Tek amaçları aile toplumunu ortadan kaldırmak ve her türlü ahlaksızlığı yaygınlaştırmak olan bu ırz düşmanlarına ve dizilerine halkımız tarafından en sert tepki gösterilmelidir. Bu rezil ve ahlaksız yayınların gösterime girmemesi için yetkililerin en ağır tedbirleri alması gerekir. Bu tür yayın yapan televizyonlara en ağır cezalar verilmelidir.”(İLKHA)

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
Siirt'te bir polisi yaralayıp olay yerinden kaçan şahsın aracı Batman&#..
Ramazan Bayramı'na sayılı günler kala rengârenk şeker çeşitleri tezgâhl..
Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, "Terör d..
Batman Üniversitesinde faaliyet yürüten öğrenci toplulukları, siyonist işga..
Batman'da ekiplerin dur ihtarına uymayarak kaçan bir araçtan yola atıla..
Batman'ın ilk ve tek yeraltı geçinde yaşanan sorunların bir türlü çözüm..

RSS
© 2024 - Batman Basın
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=