Lütfen bekleyin..



Saadet Partisi Batman İl Başkanı: "Bu hayasızca eşcinsel girişim derhal durdurulmalı"

24 Nisan 2020, 16:46 - Okunma: 2357

İstanbul Tabipler Odasının cinsi sapıklığı teşvik edici panel düzenleme girişimine sert tepki gösteren Saadet Partisi Batman İl Başkanı Fırat, mübarek Ramazan ayında toplumun ahlaki değerlerini hiçe sayan bu hayasız girişimin derhal durdurulması istedi.

Sol, laikçi, din düşmanı kimliğiyle bilinen, Türk soluna ve PKK’ye yakın duran Tabipler Odası, sık sık düzenlediği ve halkın değer ve inançlarını hiçe sayan çirkin etkinliklerine bir yenisini ekleme girişiminde bulundu.

Tabipler Odasının İstanbul şubesi, cinsi sapıklığı öven hayasız bir panel düzenlemek için kolları sıvadı. Masum isimler altında düzenlenmek istenen panele tepkiler gecikmedi.

İstanbul Tabipler Odasının cinsi sapıklığı teşvik edici panel düzenleme girişimine sert tepki gösteren Saadet Partisi Batman İl Başkanı Mehmet Fırat, yazılı açıklama yaparak bu mübarek Ramazan ayında toplumun ahlaki değerlerini hiçe sayan bu hayasız girişimin derhal durdurulmasını istedi.

Fırat, Ramazan ayında böyle bir panelin düzenlenmek istenmesinin ülkede ahlaksızlığın geldiği boyutu gösterdiğini söyledi.

"Türkiye’de sapıklık, ahlaksızlık korkunç boyutlarda"

Hayasız girişimin derhal durdurulmasını isteyen Fırat, “İstanbul Tabipler Odasının eşcinsel propagandası yapmak gayesi ile geçen yıllarda olduğu gibi bu yıl da bütün dünyanın ve ülkemizin çok zor ve sıkıntılar içerisinde olduğu bir dönemde ve en önemlisi Ramazanı Şerif ayında, bir panel düzenlemeye çalışması Türkiye’de sapıklığın, ahlaksızlığın hangi noktaya geldiğini açıkça ortaya koymaktadır. 'Cinselliğin farklı yüzleri' adı altında yapacakları rezaleti maskeleyerek, toplumun ahlakı değerlerini hiçe sayan bu hayasızca girişim derhal durdurulmalıdır.” dedi.

"Tabipler Odası siyonist güçlerin maşası haline gelmiş"

Hayasız girişimde bulunan Tabipler Odası hakkında suç duyurusunda bulunan Fırat, “Siyonist güçlerin maşası haline gelen İstanbul Tabipler Odası denen bu kurum, sapıklığı merkezine alarak başta aile kurumunu yok etmeye çalışırken, genç nesillerimize çok büyük tuzaklar hazırlayan bu eylem derhal durdurulmalıdır. Ve bu ülkede, bu zamanda bu rezaleti yapmak isteyen girişimciler hakkında derhal yasal işlem başlatılmalıdır.” ifadelerini kullandı.(İLKHA)

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, "Terör d..
Batman Üniversitesinde faaliyet yürüten öğrenci toplulukları, siyonist işga..
Batman'da ekiplerin dur ihtarına uymayarak kaçan bir araçtan yola atıla..
Batman'ın ilk ve tek yeraltı geçinde yaşanan sorunların bir türlü çözüm..
Batman'da nevroz etkinliğine katılarak kamu malına zarar verip, PKK/KCK..
Batman'da iki farklı tankerde yapılan aramada kaçak olduğu belirtilen 3..

RSS
© 2024 - Batman Basın
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=