Lütfen bekleyin..



Hırsızlık yaptıkları iddiasıyla 2 çocuk yakalandı

06 Mayıs 2020, 14:15 - Okunma: 1045

Batman İl Emniyet Müdürlüğünden yapılan açıklamada, bir öğrenci yurdunda hırsızlık yaptıkları belirtilen ve gözaltına alınan 2 yaşı küçük şahsın adli makamlara sevk edildiği bildirildi.

Açıklamada, "İlimiz Site Mahallesinde bulunan bir öğrenci yurdunda meydana gelen hırsızlık olayı ile ilgili görevlilerimizce yapılan çalışmalar neticesinde, hırsızlık olayını gerçekleştirdiği tespit edilen 2 yaşı küçük şüpheli şahıs yakalanarak gözaltına alınmıştır. Ayrıca şahısların çalmış oldukları bir adet kasası ve monitörü tümleşik bilgisayar, bir adet renkli masaüstü bilgisayar kasası ve monitörü, 5 adet küçük LCD monitör, bir adet çantalı kaynak makinesi, bir adet ayaklı elektrik süpürgesi, bir adet LCD TV, bir adet el arabası okul yetkilisine teslim edilmiştir." denildi.

Yakalanarak gözaltına alınan şüphelilerin İl Emniyet Müdürlüğündeki işlemlerinin ardından adli makamlara sevk edildiği kaydedildi.(İLKHA)

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
Uyuşturucu bataklığının kurutulup, baronların önünün kesilmesi halinde madd..
Batman'da transit dolmuş ile hafif ticari aracın kafa kafaya çarpıştığı..
HÜDA PAR Batman Milletvekili Serkan Ramanlı 31 Mart Yerel Seçimleri öncesi ..
Batman'daki şarküteri işletmecileri ve hayvan besicileri, yağan yağışla..
Batman ilçesinde yeni seçilen belediye başkanlarını ziyaret eden HÜDA PAR B..
Batman'ın Sason ilçesindeki çaya düşen hafif ticari araçtaki anne ve oğ..

RSS
© 2024 - Batman Basın
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=