Lütfen bekleyin..



Batman'da bazı cadde ve semt pazarlarına giriş çıkışlar yasaklandı

08 Mayıs 2020, 22:15 - Okunma: 986

Batman Valiliği, yeni tip Coronavirus (Covid-19) salgınına karşı İl Umumi Hıfzıssıhha Kurulunun aldığı yeni kararlarda, bazı cadde ve semt pazarlarına giriş çıkışlar yasaklandığını açıkladı.

Batman Valiliği, yeni tip Coronavirus (Covid-19) salgınına karşı İl Umumi Hıfzıssıhha Kurulunun aldığı yeni kararları açıkladı.

Valilik açıklamasında, Covid-19 salgınının toplum sağlığı açısından oluşturduğu riski yönetebilmek, sosyal hareketliliği ve insanlar arası teması azaltmak suretiyle sosyal izolasyonu tesis edebilmek adına bugüne kadar birçok tedbirlerin alınıp uygulamaya konulduğu belirtildi.

Bu kapsamda Turgut Özal ve Cizre Bulvarı ile Gülistan Caddesi belirli saatlerde yaya trafiğine kapatılırken, Ali Tevşo Semt Pazarına, Elma Sokağına, Tablabaşı Semt Pazarına belirli tarihlerde giriş çıkışlar engellendiği bildirildi.

Öte yandan ayın tek günlerinde tek sayılı plakaların, çift günlerinde ise çift plakaların trafiğe çıkışına izin verileceği duyuruldu.

İl Hıfzıssıhha Kurulu virüs dolayısıyla aldığı yeni tedbirleri şöyle sıraladı: 

-Vatandaşların yoğun olarak kullanmaya devam ettiği Turgut Özal ve Cizre Bulvarının, Gülistan Caddesinin 9 Mayıs ve 10 Mayıs tarihlerinde saat 20.00 ile 03.00 arasında yaya trafiğine kapatılmasına,

-Ali Tevşo Semt Pazarına, Elma Sokağına, Tablabaşı Semt Pazarına 11 Mayıs ile 15 Mayıs tarihleri arasında giriş ve çıkışların engellenmesine,

-Ayın tek günlerinde tek sayılı plakaların, çift günlerinde ise çift plakaların trafiğe çıkışına izin verilmesine, denetimlerin kolluk kuvvetleri tarafından yapılmasına,

-Batman il merkezindeki tüm market, süpermarket ve AVM'lerin Covid-19 tedbirleri kapsamında İl Emniyet Müdürlüğü, İl Sağlık Müdürlüğü, Batman Belediyesi Zabıta Müdürlüğü tarafından oluşturulacak 5 mobil ekip tarafından denetlenmesine karar verilmiştir.(İLKHA)

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
Batman'da transit dolmuş ile hafif ticari aracın kafa kafaya çarpıştığı..
HÜDA PAR Batman Milletvekili Serkan Ramanlı 31 Mart Yerel Seçimleri öncesi ..
Batman'daki şarküteri işletmecileri ve hayvan besicileri, yağan yağışla..
Batman ilçesinde yeni seçilen belediye başkanlarını ziyaret eden HÜDA PAR B..
Batman'ın Sason ilçesindeki çaya düşen hafif ticari araçtaki anne ve oğ..
Batman Havalimanı Müdürlüğü tarafından açıklanan 2024 yılı mart ayı istatis..

RSS
© 2024 - Batman Basın
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=