Lütfen bekleyin..



Batman Umut-Der'den yüzlerce öğrenciye kırtasiye yardımı

03 Ekim 2015, 17:06 - Okunma: 2808

Batman Umut- Der Gıda Bankası, düzenli olarak yaptığı yardımlarına bir yenisini daha ekleyerek, 400’ü yetim olmak üzere toplamda 500 ihtiyaç sahibi öğrenciye kırtasiye yardımında bulundu.

Umut Kervanı Yardım Platformu üyesi olan Batman Muhtaçlar ile Dayanışma Derneği, (Umut-Der Gıda Bankası) ihtiyaç sahibi ve yetim yaklaşık 500 öğrenciye kırtasiye yardımında bulundu.

Konu ile ilgili bilgi veren Umut Der Gıda Bankası Genel Başkan Yardımcısı İzzeddin Ekinci, Umut-Der olarak ihtiyaç sahibi ailelere düzenli yardımlarda bulunduklarını belirterek, yaptıkları yardımlardan bir tanesinin de ihtiyaç sahibi ve yetim öğrencilere kırtasiye yardımı olduğunu söyledi. 

Yeni Eğitim-Öğretim yılının açılmasıyla birlikte öğrencileri de unutmayarak kırtasiye yardımlarında bulunduklarını ifade eden Ekinci, yaklaşık 400’ü yetim olmak üzere toplamda 500 ihtiyaç sahibi öğrenciye kırtasiye yardımında bulunduklarını belirtti.

Ekinci ifadelerinin devamında, “Öğrenciler için yardımlarımıza başladık, şu anda devam ediyoruz. Yeni eğitim-öğretim yılının başlaması nedeniyle Umut-Der olarak 400’ü yetim toplamda 500 ihtiyaç sahibi öğrenciye kırtasiye yardımında bulunduk. Bu öğrencilere defter, kalen, silgi, çanta ve okulda ihtiyaçları olabilecek her türlü malzemeyi veriyoruz. Bu yardımlarımız hayırseverlerin katkılarıyla yapılmaktadır. Hayırseverler, bizlere yardımlarını vermeye devam ettikleri takdirde, bizler daha fazla ihtiyaç sahibi ailelere ulaşacağız. Yardımlarımız tüm hızıyla devam ediyor ve edecektir.” Şeklinde bilgi verdi. (M.Fatih Akgül-İLKHA)

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
YAŞAM Kategorisindeki Diğer Haberler
Büyük bir hayır ve Allah'ın rızasını kazanmak için belli bir adab içeri..
ALLAH'ın El-Cebbar ismi ve Cihad ile ilgili açıklamalar...
ALLAH'ın “Es-Sabur” ismi ve Sabır ile ilgili açıklamalar...
HÜDA PAR Batman belediye başkan adayı Serkan Ramanlı, geçen yıl vefat eden ..
ALLAH'ın Et-Tevvab ismi ve Tevbe ile ilgili açıklamalar...
ALLAH'ın El-Hakem ismi ve Nubuvvet ile ilgili açıklamalar...

RSS
© 2024 - Batman Basın
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=