Lütfen bekleyin..



HÜDA PAR Genel Başkanı Sağlam, Yanaç ailesine taziyelerini sundu

19 Haziran 2020, 19:21 - Okunma: 2818

​Batman'a gelen HÜDA PAR Genel Başkanı İshak Sağlam, baraj suyunda boğularak vefat eden Abdulkadir Yanaç'ın ailesine taziye ziyaretinde bulundu.

​Batman'a gelen HÜDA PAR Genel Başkanı İshak Sağlam, baraş suyunda boğularak vefat eden Abdulkadir Yanaç'ın (24) ailesine taziye dileklerini iletti.

Batman merkez Belde Mahallesi'ne gelen HÜDA PAR Genel Başkanı İshak Sağlam, Hasankeyf'te serinlemek için girdiği baraj suyunda kaybolan ve bir gün sonra cenazesine ulaşılan Abdulkadir Yanaç'ın (24) ailesinin ikamet ettiği ev önünde ayak üstü taziye dileklerini sundu.

Taziye dilekleri için Batman'a gelen Sağlam'ı, merhumun babası HÜDA PAR Genel İdare Kurulu üyesi Eyyüp Yanaç ve akrabaları karşıladı.

Burada merhumun ruhuna Fatiha okuyan Sağlam ve beraberindeki heyet, vefat eden Yanaç'a rahmet ve mağfiret dilerken ailesine ve yakınlarına sabr-ı cemil temennisinde bulundu.

HÜDA PAR eski Genel Başkan Yardımcılarından M. Bahattin Temel, Yanaç ailesine, başlarına gelen musibet nedeniyle Allah Teâlâ'nın takdirine teslimiyeti ve ağır imtihana karşı sabrı hatırlattığı teselli konuşmasında, "Allah Teâlâ Yanaç ailesine sabır ihsan eylesin! Allah Teala'dan aldığı emir ile İsmail'ini kurban vermek için davranan Hazret-i İbrahim'in teslimiyetini ihsan buyursun! Allah Teala, oğlu Süleyman vefat edince Hazret-i Muhammed Mustafa'nın (Salallahu aleyhi vessellem) -canımız ona kurban olsun- gösterdiği sabr ve sebatı Yanaç ailesinin bütün fertlerine ihsan buyursun inşaallah!" dedi.

Vefat eden Abdulkadir Yanaç'a Allah'tan rahmet, Yanaç ailesi ve yakınlarına başsağlığı ile sabır dileyen Sağlam ve heyeti, daha sonra oradan ayrıldı. (İLKHA)

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
YAŞAM Kategorisindeki Diğer Haberler
Büyük bir hayır ve Allah'ın rızasını kazanmak için belli bir adab içeri..
ALLAH'ın El-Cebbar ismi ve Cihad ile ilgili açıklamalar...
ALLAH'ın “Es-Sabur” ismi ve Sabır ile ilgili açıklamalar...
HÜDA PAR Batman belediye başkan adayı Serkan Ramanlı, geçen yıl vefat eden ..
ALLAH'ın Et-Tevvab ismi ve Tevbe ile ilgili açıklamalar...
ALLAH'ın El-Hakem ismi ve Nubuvvet ile ilgili açıklamalar...

RSS
© 2024 - Batman Basın
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=