Lütfen bekleyin..



Bölge paraşütçüleri Hasankeyf semalarında buluştu

23 Haziran 2020, 13:26 - Okunma: 1369

Batman, Mardin, Siirt ve Diyarbakır’dan katılım sağlayan toplamda 18 yamaç paraşütçüsü Raman Dağı’nın zirvesinden atlayarak, Hasankeyf üzerinde güzel bir görüntü oluşturdu.

İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü ve Hasankeyf Kaymakamlığı tarafından düzenlenen etkinlikte Batman Ninova Paraşütçülük öncülüğünde; bölge yamaç paraşütçüleri Hasankeyf semalarında buluştu.

Batman, Mardin, Siirt ve Diyarbakır’dan katılım sağlayan toplamda 18 yamaç paraşütçüsü Raman Dağı’nın zirvesinden atlayarak, Hasankeyf ilçesi üzerinde güzel bir görüntü oluşturdu.

Yamaç paraşütçüleri; Türkiye’nin birçok yerinde uçuş yaptıklarını ve Hasankeyf’in görsel anlamda ülkenin önde gelen atlayış yerlerinden birisi olmaya aday olduğunu dile getirdi.

İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü; yakın zamanda gerçekleştirilecek büyük çaplı bir uçuş etkinliğinin planlandığının bilgisini vererek; Hasankeyf’in yamaç paraşütü alanında önemli bir adres olması için Hasankeyf Kaymakamlığı ile çalışmalara hız verdiklerini kaydetti. (İLKHA)





  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
ÇEVRE Kategorisindeki Diğer Haberler
Batman'da mevsim normallerinin üzerinde seyreden hava sıcaklıkları, arı..
Batman'ın Kozluk ilçesindeki arı yetiştiricilerine, "Arıcılığın ge..
Havaların ısınmasıyla birlikte ağaçların ve bahçelerin bakım zamanı geldi. ..
Batman Üniversitesi'nde "Türkiye Yüzyılı Kapsamında Enerji ve Made..
Organik bir ilaç faydası veren, vitamin ve mineraller açısından birçok hast..
Ziraat Mühendisi Ebubekir Doğan, tarımdaki yanlış politikalar ve girdi mali..

RSS
© 2024 - Batman Basın
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=