Lütfen bekleyin..



AK Parti milletvekili adaylarını tanıttı

08 Ekim 2015, 15:03 - Okunma: 2845

AK Parti Batman Milletvekili adayları düzenlenen toplantıyla tanıtıldı.

AK Parti Batman İl Başkanlığı, 26. Dönem Milletvekili Genel Seçimleri için yaptığı kahvaltılı basın toplantısıyla partisinin Batman Milletvekili adalarını tanıttı.
Toplantıya, AK Parti Batman İl Başkanı Diyaettin Uçar, AK Parti Batman Milletvekili adayları Ataullah Hamidi, Ziver Özdemir, Murat Çiçek ve Adile Gürbüz ile yerel ve ulusal basın temsilcileri katıldı.

Burada bir konuşma yapan AK Parti Batman İl Başkanı Diyaettin Uçar, alınan kararla gürültü kirliliğine sebebiyet vermeme adına bu seçimde kentte bayrak ve flama çalışmalarını yapmayacaklarını söyledi. Uçar, sadece seçim lokallerinin önünde bayrak ve flama çalışmalarının olacağı kararı aldıklarını belirtti.
Uçar, 1 Kasım seçimlerinin huzur ve güven içerisinde kardeşlik umuduyla geçmesini umut ettiklerini ifade etti.

Daha sonra söz alan AK Parti Batman Milletvekili Ziver Özdemir, özellikle bölgede var olan şiddet ortamında, insanların psikolojik baskı altında iradesinin sandığa yansıyıp yansımayacağı üzerine sorulan soruya, devletin siyasi parti gözetmeksizin sandık görevini korumakla bir sorumluluğunun olduğu cevabını verdi.
Sıkıntılı bir bölgede yaşadıklarına dikkat çeken Özdemir, konuşmasının devamında şunları söyledi: “Ortadoğu’ya baktığımızda adeta bir ateş çemberi, girdabındadır. Suriye’sinden, Irak’ına, Yemen’ine ve çevremizdeki ülkelerde yaşanan sıkıntıları görüyoruz.  Bunu memleketimize ve ülkemize de sirayet ettirmek isteyenler oluyor. Geçen yıl 6-8 Ekim’de burada rahat bir şekilde oturma neredeyse imkânsızdı. Etrafımızdaki bütün işyerlerini camları kırıktı. Benimde iki aracım olmak üzere bir sürü vatandaşlarımızın araçları yakıldı. Bölgede 50’nin üzerinde vatandaşımız hayatını kaybetti. 
6-8 Ekim olaylarında çok masum insanların vahşice katledildiğine şahitlik ettiklerini sözlerine ekleyen Özdemir, bu vesileyle başta şehit Yasin Börü ve arkadaşları olmak üzere olaylarda hayatını kaybeden tüm vatandaşları rahmetle andı.
“Yarım kalan projelerimi hayata geçirmeye geldim”
Batman’da uzun yıllar siyaset yaptığını hatırlatan AK Parti Batman birinci sıra Milletvekili adayı Ataullah Hamidi, “Yarım kalan projelerimi hayata geçirmeye geldim. Ayrıca Çözüm sürecine sahip çıkmaya geldim. Bugün memleketimizin ülkemizin ve özellikle bölgemizin içinde bulunduğu sıkıntılar hepimizi üzmektedir. Hiçbir şey insan hayatından daha önemli değildir. Bütün dünya sensin olsa, bir gencin bir damla kanına bedel değildir. Nasip olur eğer halk bizi seçerse inşallah mesaimizin büyük bir bölümünü bu kardeşlik projesine ayıracağız. Ülkemiz, memleketimiz ve insanımız için yararlı olan her şeyi dile getirmeye gayret edeceğiz.” dedi.
Daha sonra sırasıyla söz alan diğer milletvekili adayları da kendilerini tanıttı.(batmanbasin.com)

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
Uyuşturucu bataklığının kurutulup, baronların önünün kesilmesi halinde madd..
Batman'da transit dolmuş ile hafif ticari aracın kafa kafaya çarpıştığı..
HÜDA PAR Batman Milletvekili Serkan Ramanlı 31 Mart Yerel Seçimleri öncesi ..
Batman'daki şarküteri işletmecileri ve hayvan besicileri, yağan yağışla..
Batman ilçesinde yeni seçilen belediye başkanlarını ziyaret eden HÜDA PAR B..
Batman'ın Sason ilçesindeki çaya düşen hafif ticari araçtaki anne ve oğ..

RSS
© 2024 - Batman Basın
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=