Lütfen bekleyin..



Batman’da bir otobüste uyuşturucu ele geçirildi

08 Ekim 2015, 20:50 - Okunma: 2092

Batman’da bir şahsa ait olduğu iddia edilen 2 bin 715 gram uyuşturucu esrar maddesi ele geçirildi. Olayla ilgili yakalanan bir şahıs tutuklandı.

Batman’da durdurulan bir otobüs firmasında yapılan aramada bir şahsa ait olduğu iddia edilen salamura asma yapraklarının arasına gizlenmiş halde, 2 bin 715 gram esrar maddesi ele geçirildi. Olayla ilgili yakalanan bir şahıs tutuklandı.

İl Emniyet Müdürlüğünden yapılan açıklamada, Batman’da yüklü miktarda uyuşturucu madde getirildiği ihbarı üzerine, şehirlerarası bir otobüs firmasına ait bir otobüsün durdurularak yapılan aramada, teneke içerisinde bulunan salamura asma yapraklarının arasına gizlenmiş 2 bin 715 gram esrar maddesi ele geçirildiği bildirildi.

Konu ile ilgili olarak yakalanan bir şüpheli şahıs hakkında Uyuşturucu Madde Ticareti Yapmak ve Nakletmek suçundan yasal işlem yapıldığı belirtilen açıklamada, şahsın sevk edildiği mahkemece tutuklandığı ifade edildi. (İLKHA)

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
Batman'da yolun karşısına geçmeye çalışan bir bebek ile 3 kadına otomob..
Batman'da bir şahıs, temizlemeye çalıştığı tüfeğin ateş alması sonucu g..
Batman'da bir kamyon ile kamyonetin çarpışması sonucu yaşanan kazada 2 ..
Mevlid-i Nebi etkinliği ile ilgili olarak açıklamalarda bulunan STK temsilc..
Batman Belediyesi, on binlerce kişinin katıldığı Mevlid-i Nebi etkinliği il..
Peygamber Sevdalıları Vakfı tarafından Batman'da gerçekleştirilen Mevli..

RSS
© 2024 - Batman Basın
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=