Lütfen bekleyin..



HÜDA PAR Kozluk İlçe Teşkilatı 3. Olağan Kongresini gerçekleştirdi

22 Ağustos 2020, 15:58 - Okunma: 1838

​HÜDA PAR Kozluk İlçe Teşkilatı 3. Olağan Kongresini gerçekleştirdi. Yapılan seçimde mevcut başkan Yusuf Işık, güven tazeledi.

HÜDA PAR Kozluk İlçe Teşkilat binasında yapılan kongreye; HÜDA PAR Batman İl Başkanı Davut Şahin, HÜDA PAR Batman Merkez İlçe Başkanı Mehmet Şerif Durmaz, yönetim kurulu üyeleri, delegeler ve partililer katıldı.

Kayıtlı delegelerin  büyük çoğunluğunun  oyunu alan mevcut başkan Yusuf Işık, tekrardan İlçe Başkanlığına seçildi.

Kongre sonrası açıklama yapan İlçe Başkanı Işık, halk için ellerinden gelen tüm maddi ve manevi çalışmaları yapacaklarını belirtti.

İnsan merkezli bir prensiple hareket edeceklerini ifade eden Işık, “Bugün 3. Olağan Kongremizi gerçekleştirdik. Bizleri tekrardan başkanlığa layık gören delegelerimize şükranlarımı sunuyorum. ‘Önce insan, öncelik adalet’ şiarıyla yola çıkan partimizin misyon ve vizyonunu halkımıza ulaştıracak, halkımızın öncelikli sesi olup, maddi ve manevi sorunlarına elimizden ne geliyorsa çözümler üretmeye devam edeceğiz. İlçe Teşkilatımızdaki kardeşlerimizle birlikte çalışmalarımıza bulunduğumuz yerden devam edeceğiz. HÜDA PAR, bu memlekette yaşayan herkese ‘adalet’ merkezli bakan bir anlayışa sahiptir.” şeklinde konuştu. (İLKHA)







  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
Uyuşturucu bataklığının kurutulup, baronların önünün kesilmesi halinde madd..
Batman'da transit dolmuş ile hafif ticari aracın kafa kafaya çarpıştığı..
HÜDA PAR Batman Milletvekili Serkan Ramanlı 31 Mart Yerel Seçimleri öncesi ..
Batman'daki şarküteri işletmecileri ve hayvan besicileri, yağan yağışla..
Batman ilçesinde yeni seçilen belediye başkanlarını ziyaret eden HÜDA PAR B..
Batman'ın Sason ilçesindeki çaya düşen hafif ticari araçtaki anne ve oğ..

RSS
© 2024 - Batman Basın
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=