Lütfen bekleyin..



Batman ilçelerinde 22 ev karantinaya alındı

24 Ağustos 2020, 13:03 - Okunma: 1346

Batman'ın Kozluk, Gercüş ve Sason ilçe merkez, köy ve beldelerde bulunan toplam 22 evin yeni tip Coronavirus (Covid-19) nedeniyle karantinaya alındığı duyuruldu.

Kozluk İlçe Kaymakamlığından yapılan açıklamada, “Yamaçlı Mahallesinde 4 hane, Komando Mahallesinde 1 hane, Yukarı Güneşli Mahallesinde 1 hane, Selahaddini Eyyubi Mahallesinde 1 hane, Tepecik Mahallesinde 2 hane, Hamam Mahallesinde 1 hane, Koçaklar köyünde 1 hane, Karpuzlu köyünde 1 hane, Samanyolu köyünde 1 hane olmak üzere toplam 13 haneye izolasyon kararı uygulanmıştır.” denildi.

Gercüş İlçe Kaymakamlığınca yapılan açıklamada, Bağlarbaşı Mahallesi Kazım Koyuncu Bulvarı üzerinde bir hane, Pınarbaşı Mahallesi 311. Sokak’ta bir hane, Bağlarbaşı Mahallesi Ana Cadde üzerinde bir hane, Babnir köyünde bir hane, Bağlarbaşı Mahallesi Mehmet Nuri Kaya Caddesi üzerinde bir hane ve Çukurçeşme Mahallesinde bir hanenin karantinaya alındığı belirtildi.

Sason İlçe Kaymakamlığınca yapılan açıklamada ise ilçenin Sevek Mahallesinde bir adreste ve Yeşilova Mahallesinde 2 ayrı adreste Covid-19 nedeniyle karantina uygulamasına karar verildiği kaydedildi.(İLKHA)

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
Siirt'te bir polisi yaralayıp olay yerinden kaçan şahsın aracı Batman&#..
Ramazan Bayramı'na sayılı günler kala rengârenk şeker çeşitleri tezgâhl..
Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, "Terör d..
Batman Üniversitesinde faaliyet yürüten öğrenci toplulukları, siyonist işga..
Batman'da ekiplerin dur ihtarına uymayarak kaçan bir araçtan yola atıla..
Batman'ın ilk ve tek yeraltı geçinde yaşanan sorunların bir türlü çözüm..

RSS
© 2024 - Batman Basın
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=