Lütfen bekleyin..



HÜDA PAR Batman'dan Cumhuriyet Gazetesi Yazarı Özgentürk'e tepki

30 Ağustos 2020, 16:43 - Okunma: 854

HÜDA PAR Batman İl Başkanı Davut Şahin, Cumhuriyet Gazetesi yazarı Işıl Özgentürk’ün Batmanlılara ve Batmanlı kızlara hakaret eden yazısına sert tepki gösterdi.

HÜDA PAR Batman İl Başkanı Davut Şahin, Cumhuriyet Gazetesi yazarı Işıl Özgentürk’ün Batmanlılara ve Batmanlı kızlara hakaret eden yazısı ile ilgili açıklama yaptı.

Şahin açıklamasında şu ifadelere yer verdi:.

İşi gücü ifsat, fitne ve dindar insanlara hakaret olan Cumhuriyet Gazetesi, hayâ ve edepten yoksun müfteri bir bayan köşe yazarı Işın Özgentürk’ün Batmanlı kızlar hakkında iftira ve yalan dolu bir yazısını yayınlamış. Güya kızlarımıza sahiplenme adına hem kızlarımıza hem de ailelerine iftiralarda bulunup tahkir etmiş. Aslında karanlık ve müfsit dünyalarını bize reva görmüşler. Aksine Batmanlı kızlar okuyan, ülkemizin en iyi üniversitelerinde eğitim gören, kariyer yapmaktadırlar. En ücra köylerde ve imkânsızlıklar içerisinde dahi eğitimlerini görmeye çalışıyorlar.

Bahsedildiği gibi haklarından mahrum bırakılmaları, baskı altında tutulmaları söz konusu değil. Belki Cumhuriyet Gazetesinin karanlık dünyasından kendilerini muhafaza ediyorlardır.

Bu gazeteyi ve yazar kılıklı bayanı kınıyorum. Kendisinin nezdimizde bir değeri olmadığı için özrünün de bir kıymeti olmayacağından özür de beklemiyorum.

Batman halkını, Cumhuriyet gazetesi ve köşe yazarlarından ve dünya görüşlerinden uzak durmaya davet ediyorum.

Kaynak: HÜR24 Haber

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
Batman’da ticari taksi ile otomobilin çarpması sonucu meydana gelen kazada ..
Yaz döneminin başlamasıyla birlikte yaşanabilecek boğulma olaylarını önleme..
Batman'da durumundan şüphelenilerek durdurulan şahsın, 10 ayrı dosyadan..
Batman'da dün gece bir otomobilin yolun karşısına geçmeye çalışan bir b..
Batman'da adını sık sık ölümlü ve yaralanmalı kazalarla duyuran bölgede..
Batman Eğitimciler Cemiyeti Başkan Yardımcısı Mehmet Emin Sütçü, 7 aydır Fi..

RSS
© 2024 - Batman Basın
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=