Lütfen bekleyin..



HÜDA PAR Batman Merkez İlçe Başkanı Durmaz: “Halkımıza hizmet etmeye devam edeceğiz”

02 Eylül 2020, 18:52 - Okunma: 1221

Mustazaflar Cemiyeti Batman İl Temsilcisi Fevzi Aydın ve beraberindeki heyet, HÜDA PAR Batman Merkez İlçe 3. Olağan Kongresinde yeniden başkanlığa seçilen Muhammed Şerif Durmaz’ı ziyaret ederek "hayırlı olsun" temennisinde bulundu.

Güven tazeleyerek HÜDA PAR Batman Merkez İlçe Başkanlığı'na seçilen Muhammed Şerif Durmaz, Mustazaflar Cemiyeti İl Temsilcisi Feyzi Aydın ve Batman Peygamber Sevdalıları Koordinatörlerinden Nurettin Teymur’un ziyaretlerinden dolayı memnun kaldığını belirterek kendilerine teşekkür etti.  

Durmaz’a yeni dönemdeki görevinde başarılar dileyen Mustazaflar Cemiyeti Batman İl Temsilcisi Feyzi Aydın, HÜDA PAR'ı yakından takip ettiklerini ve çalışmalarını takdirle karşıladıklarını belirtti.

Aydın, “Merkez İlçe’nin 3. Olağan kongresinde bir kez daha başkanlığa seçildiğiniz için sizi ve yeni yönetiminizi tebrik eder, üç senedir yaptığınız çalışmaların devamını dilerim. İnşallah halkımızın sıkıntılarına, içinde bulundukları gerek ekonomik gerekse de sosyal konularda seslerine ses olacağınıza inanıyorum. Allah bu konuda yardımcınız olsun ve çalışmalarınızı bereketlendirsin.” dedi.

“Halka hizmet Hakka hizmettir düsturunu şiar edineceğiz”

Ziyarette, yeni dönemde yapacakları çalışmalar hakkında açıklamalarda bulunan Durmaz, “Aziz İslam’ı ölçü alarak hareket eden bir partiyiz. Bu doğrultuda temel hedefimize Allah’ın rızasını koyarak Halka hizmet Hakka hizmettir düsturunu şiar edineceğiz. Üç senedir yaptığımız gibi Allah’ın izni ve inayetiyle bundan sonra da değerli halkımıza hizmet etmeye devam edeceğiz. Merkezde bulunan sorunları tespit edip çözümü için gayret göstereceğiz. Halkımızla iç içe olup daima kendilerini dinleyeceğiz. Bizler halk için varız, halkımızın isteklerini yerine getirmek öncelikli hedeflerimiz arasında yer alacaktır.” diye konuştu.

“Cumhuriyet gazetesi yazarını kınıyoruz”

Cumhuriyet gazetesindeki köşe yazısında Batmanlı kadınlara ve halkına yönelik çirkin iftiralara yer veren Işıl Özgentürk ile ilgili de konuşan Durmaz, “Sözde yazarın Batmanlı kadınlar için kullandığı ifadeler asla kabul edilemez, kınıyoruz. Yazarın ifade ettiği hususlar gerçekle bağdaşmamaktadır. Batman Türkiye’de intihar vakalarının en çok yaşandığı il değildir. Eğer araştırma durumları yoksa ya da öyle bir kabiliyetleri yoksa gelip bizden doğru ve gerçek bilgileri sorabilirler. Yalan ve iftiralarla bir yerlere varılmayacağını bu zihniyet artık bilmelidir. Mesnetsiz iftiralarda bulunan sözde yazara toplumun her kesiminden çok ciddi tepkiler verilmesi de önemlidir. Umarım yalan yanlış haberlerle kimi insanları töhmet altında bırakan art niyetli kişiler için de ders olur.” ifadelerini kullandı.

Ziyaret karşılıklı iyi dilek temennileriyle sona erdi. (İLKHA)





  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
Uyuşturucu bataklığının kurutulup, baronların önünün kesilmesi halinde madd..
Batman'da transit dolmuş ile hafif ticari aracın kafa kafaya çarpıştığı..
HÜDA PAR Batman Milletvekili Serkan Ramanlı 31 Mart Yerel Seçimleri öncesi ..
Batman'daki şarküteri işletmecileri ve hayvan besicileri, yağan yağışla..
Batman ilçesinde yeni seçilen belediye başkanlarını ziyaret eden HÜDA PAR B..
Batman'ın Sason ilçesindeki çaya düşen hafif ticari araçtaki anne ve oğ..

RSS
© 2024 - Batman Basın
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=