Lütfen bekleyin..



HÜDA PAR Batman İl Başkanı Şahin: "STK’lar ile siyasiler el ele vermeli"

16 Eylül 2020, 15:34 - Okunma: 1311

HÜDA PAR Batman İl Başkanı Davut Şahin, Uluslararası Sağlık Eşitliği Derneği (USED) Başkanı Osman Bağaç'ı ziyaret etti.

HÜDA PAR İl Başkanı Şahin ve beraberindeki heyeti, Uluslararası Sağlık Eşitliği Derneği (USED) Başkanı Osman Bağaç karşıladı.

Ziyarette sivil toplum kuruluşlarının önemine değinin Şahin, mağduriyetlerin yaşandığı yerlerde ele ele verip çözüm arayışına gitmeleri gerektiğini belirtti.

STK’ların çalışmalarını değerli bulduklarını belirten Şahin, "Kısa adı USED olan Uluslararası Sağlık Eşitliği Derneği Başkanı Osman Bağaç kardeşimizi ziyaret ettik. USED halkımızın sorunlarıyla, dertleriyle özellikle mağduriyetlerin yaşandığı her ortamda bulunmaya çalışan ve çözüm önerileri sunan bir sivil toplum kuruluşumuz. Halk için, topum için STK'ların önemini biliyoruz. Dolayısıyla bu derneğimizi de önemsiyoruz. Çalışmalarını da kayda değer buluyoruz.” dedi.

Sorunlara yönelik çözüm üretme noktasında STK’ların çalışmalarını takdir ettiklerini vurgulayan Şahin, “Siyasiler ile STK'ların özellikle sıkıntıların ve mağduriyetlerin yaşandığı yerlerde el ele verip mevcut sıkıntıların giderilmesi için çözüm önerileri üzerinde bulunmaları, bu toplumda belki yetkililerin elini güçlendirmeleri gerekir. Bu bağlamda yaptıkları çalışmaları takdir ederek aramızdaki diyaloğun pekişmesi adına kendilerini ziyaret ettik." diye konuştu. (İLKHA)







  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, "Terör d..
Batman Üniversitesinde faaliyet yürüten öğrenci toplulukları, siyonist işga..
Batman'da ekiplerin dur ihtarına uymayarak kaçan bir araçtan yola atıla..
Batman'ın ilk ve tek yeraltı geçinde yaşanan sorunların bir türlü çözüm..
Batman'da nevroz etkinliğine katılarak kamu malına zarar verip, PKK/KCK..
Batman'da iki farklı tankerde yapılan aramada kaçak olduğu belirtilen 3..

RSS
© 2024 - Batman Basın
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=