Lütfen bekleyin..



Batman Valiliği: Filyasyon ekibinde görevli doktora saldırı yapıldı

27 Eylül 2020, 18:14 - Okunma: 737

Batman Valiliğinden yapılan açıklamada, Covid-19 denetimine giden filyasyon ekibinde görevli Doktor Emrah Yavuzkılıç'ın denetim esnasında bir şahsın saldırısına uğradığı belirtildi.

Valilik açıklamasında, cumartesi günü saat 22.00 sıralarında Pazaryeri Mahallesi’nde bir adrese Covıd-19 denetimine giden filyasyon ekibinde görevli Dr. Emrah Yavuzkılıç'ın denetim esnasında bir şahsın saldırısına uğradığı bildirildi. Açıklamada, saldırıya uğrayan doktorun burnunun kırıldığı, bu nedenle müşahede altına alındığı ifade edildi.

Saldırganın kısa sürede yakalandığı kaydedilen açıklamada, "Olaya karışan iki kişi hakkında maske ve sosyal mesafe kuralına uymamaları nedeniyle idari yaptırım cezası uygulanmış, olayı gerçekleştiren saldırgan ise güvenlik güçlerince en kısa sürede yakalanarak emniyetteki işlemlerinin ardından savcılığa sevk edilmiştir. Covid-19 pandemisi sürecinde gece gündüz demeden halkımızın sağlığı için görev başında olan ve hiçbir fedakarlıktan kaçınmayan sağlık çalışanlarına yönelik bu gibi menfur saldırıları nefretle karşılıyor, saldırganları en ağır şekilde kınıyoruz." ifadelerine yer verildi.(İLKHA)

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
Uyuşturucu bataklığının kurutulup, baronların önünün kesilmesi halinde madd..
Batman'da transit dolmuş ile hafif ticari aracın kafa kafaya çarpıştığı..
HÜDA PAR Batman Milletvekili Serkan Ramanlı 31 Mart Yerel Seçimleri öncesi ..
Batman'daki şarküteri işletmecileri ve hayvan besicileri, yağan yağışla..
Batman ilçesinde yeni seçilen belediye başkanlarını ziyaret eden HÜDA PAR B..
Batman'ın Sason ilçesindeki çaya düşen hafif ticari araçtaki anne ve oğ..

RSS
© 2024 - Batman Basın
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=