Lütfen bekleyin..



SAĞ-ÇEV Başkanı Güneş, doktora saldırıyı kınadı

28 Eylül 2020, 12:56 - Okunma: 717

Batman Sağlık ve Çevrecilik Derneği (SAĞ-ÇEV) Başkanı Sıtkı Güneş, sağlık çalışanlarına karşı uygulanan fiziki ve sözlü tacizlerin cezasız kalmaması gerektiğini söyledi.

Batman’da Pazaryeri Mahallesi’nde önceki gün Covid-19 denetimine giden filyasyon ekibinde görevli Doktor Emrah Yavuzkılıç denetim esnasında bir şahsın saldırısına uğradı.

Doktor Emrah Yavuzkılıç’ın saldırıya uğramasını kınayan Batman Sağlık ve Çevrecilik Derneği (SAĞ-ÇEV) Başkanı Sıtkı Güneş, sağlık çalışanlarına karşı uygulanan fiziki ve sözlü tacizlerin cezasız kalmaması gerektiğini söyledi.

Güneş, Pazaryeri Mahallesi'nde bir adrese Coronavirus denetimine giden filyasyon ekibinde görevli Dr. Emrah Yavuzkılıç'ın, denetim esnasında bir şahsın saldırısına uğraması sonucu burnunun kırıldığını anımsattı.

Güneş, “Pandemi sürecinde gecesini gündüzüne katarak kendisinin ve ailesinin sağlığını riske koyma pahasına çalışarak en fazla emek veren sağlık çalışanlarına yapılan bu çirkin saldırıyı nefretle kınıyorum. Sağlık çalışanlarına karşı uygulanan fiziki ve sözlü tacizlerin karşılıksız kalmamasını, hukuki olarak kanunlar önünde bu davranışları uygulayanların ceza almalarını istiyoruz. Sağlıkta şiddet, sadece şiddete maruz kalan arkadaşlarımızın mücadele etmesi gereken bir sorun değil, tüm toplumun hep birlikte mücadele ve dayanışmasıyla üstesinden geleceği bir sorundur. Tüm halkımızın bu konuda bizlere desteklerini bekliyoruz.” dedi.(İLKHA)

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
Yaz döneminin başlamasıyla birlikte yaşanabilecek boğulma olaylarını önleme..
Batman'da durumundan şüphelenilerek durdurulan şahsın, 10 ayrı dosyadan..
Batman'da dün gece bir otomobilin yolun karşısına geçmeye çalışan bir b..
Batman'da adını sık sık ölümlü ve yaralanmalı kazalarla duyuran bölgede..
Batman Eğitimciler Cemiyeti Başkan Yardımcısı Mehmet Emin Sütçü, 7 aydır Fi..
Batman'da yolun karşısına geçmeye çalışan bir bebek ile 3 kadına otomob..

RSS
© 2024 - Batman Basın
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=