Lütfen bekleyin..



Batman’dan İzmir’e yardım eli

04 Kasım 2020, 10:30 - Okunma: 2578

Batman Valiliği öncülüğünde başlatılan yardım kampanyasında depremin yaşandığı İzmir’e 3 tır dolusu yardım malzemesi gönderildi.

30 Ekim Cuma günü İzmir’de yaşanan depremin ardından deprem bölgesine yapılan yardım faaliyetlerine katkı sağlamak amacıyla Valilik öncülüğünde ve AFAD koordinasyonunda yardım kampanyası başlatıldı.

Kamu kurum ve kuruluşları, STK’lar, odalar, hayırsever vatandaşlar ve iş adamlarının işbirliği ile Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı tarafından hazırlanan 1000 gıda kolisi, bin 500 kışlık battaniye ve çok sayıda içme suyundan oluşan 3 tır dolusu yardım malzemesi deprem bölgesine dualarla uğurlandı.

Vali Hulusi Şahin, İzmir'deki deprem bölgesine gönderilmek üzere hazırlanan kolileri yerinde inceleyerek, Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı yetkililerinden yürütülen çalışmalar hakkında bilgi aldı.(İLKHA)





  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
YAŞAM Kategorisindeki Diğer Haberler
Büyük bir hayır ve Allah'ın rızasını kazanmak için belli bir adab içeri..
ALLAH'ın El-Cebbar ismi ve Cihad ile ilgili açıklamalar...
ALLAH'ın “Es-Sabur” ismi ve Sabır ile ilgili açıklamalar...
HÜDA PAR Batman belediye başkan adayı Serkan Ramanlı, geçen yıl vefat eden ..
ALLAH'ın Et-Tevvab ismi ve Tevbe ile ilgili açıklamalar...
ALLAH'ın El-Hakem ismi ve Nubuvvet ile ilgili açıklamalar...

RSS
© 2024 - Batman Basın
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=