Lütfen bekleyin..



HÜDA PAR Batman’da kurum ve STK ziyaretlerini sürdürüyor

17 Kasım 2020, 13:14 - Okunma: 1269

HÜDA PAR Batman Merkez İlçe Başkanı Muhammet Şerif Durmaz ile Kozluk İlçe Başkanı Yusuf Işık, kurum ve STK ziyaretleri kapsamında Batman merkezde bir dizi ziyaret gerçekleştirdi.

Durmaz ve beraberindekiler, ilk olarak Kredi ve Yurtlar Kurumu (KYK) Batman İl Müdürlüğünü ziyaret etti.

HÜDA PAR heyetini, KYK İl Müdürü Aleattin Onur karşıladı. Samimi ortamda gerçekleşen ziyarette, yapılan çalışmalar ve toplumsal meseleler ele alındı.

Ardından HÜDA PAR heyeti, Tarım Orman Çalışanları Birliği Sendikası (Toç Bir Sen) Batman Şube Başkanlığını ziyaret etti.

HÜDA PAR heyetini, Toç Bir Sen Batman Şube Başkanı Mehmet Sıddık Aslanlı karşıladı. Sendika Başkanı Aslanlı, HÜDA PAR heyetine sendikanın yaptığı çalışmalar hakkında bilgiler verdi.

“Batman’ımızın sorunlarını ve toplumsal meseleleri konuştuk”

Ziyaret sonrası açıklamalarda bulunan Durmaz, “Bugün Yusuf Işık başkanımızla birlikte ilimiz merkezde kurum ve STK ziyaretleri gerçekleştirdik. Hamd olsun ziyaretlerimiz verimli geçti. Kurum müdürleri ve sendika başkanlarıyla, Batmanımızın sorunları başta olmak üzere toplumsal meseleleri konuştuk. Ziyaretlerimizin hayırlara vesile olmasını diliyorum. İnşallah, bu doğrultuda ziyaret ve çalışmalarımızı sürdüreceğiz.” şeklinde konuştu.

“Sadece seçim dönemlerinde değil sürekli sahadayız”

Parti olarak sürekli sahada bulunduklarına dikkat çeken Durmaz, “Partimizin yüklenmiş olduğu misyon gereği bizler sadece seçim dönemlerinde değil bütün zamanlarda sahada bulunmayı, halkımızı ziyaret etmeye, varsa sorun ve sıkıntılarını dinleyip çözümü için girişimlerde bulunmaya gayret gösteriyoruz. Bir bütün olarak bütün teşkilatımızla ilimiz merkezde partimizin mesajlarını herkese ulaştırmaya çalışıyoruz. İnşallah bundan sonra da partimizin mesajlarını halkımıza ulaştırmaya, vatandaşlarımızın yanında bulunmaya, kurum ve STK başkanlarımızla bir araya gelmeye devam edeceğiz.” ifadelerini kullandı.(İLKHA)





  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
Siirt'te bir polisi yaralayıp olay yerinden kaçan şahsın aracı Batman&#..
Ramazan Bayramı'na sayılı günler kala rengârenk şeker çeşitleri tezgâhl..
Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, "Terör d..
Batman Üniversitesinde faaliyet yürüten öğrenci toplulukları, siyonist işga..
Batman'da ekiplerin dur ihtarına uymayarak kaçan bir araçtan yola atıla..
Batman'ın ilk ve tek yeraltı geçinde yaşanan sorunların bir türlü çözüm..

RSS
© 2024 - Batman Basın
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=