Lütfen bekleyin..



AK Parti heyetinden HÜDA PAR’a ziyaret

22 Ekim 2015, 09:46 - Okunma: 4060

AK Parti Batman Milletvekili adayları ve beraberindeki heyet, HÜDA PAR Batman İl Başkanlığına ziyarette bulundu.

AK Parti Batman Milletvekili adayları Ataullah Hamidi, Ziver Özdemir, Murat Çiçek, Adile Gürbüz, İl Başkanı Diyaettin Uçar ve beraberindeki heyet, HÜDA PAR İl Başkanlığını seçim çalışmaları kapsamında ziyaret etti. 
AK Parti heyeti, HÜDA PAR İl Başkanı Mehmet Emin Doğru tarafından karşılandı. Sıcak bir ortamda geçen ziyarete HÜDA PAR il ve ilçe teşkilatından yetkililer katıldı.
Seçim çalışmaları kapsamında ziyaretler gerçekleştirdiklerini söyleyen AK Parti Batman Milletvekili adayı Ziver Özdemir, bu ziyaretler kapsamında HÜDA PAR Batman İl Başkanlığını da ziyaret ettiklerini belirtti.
Özdemir, “AK Parti olarak seçim çalışmaları kapsamında ziyaretlerimizi gerçekleştiriyoruz. Bu vesileyle davetimizi kabul eden HÜDA PAR’a teşekkür ediyoruz. Seçim kampanyasını yürütüyoruz. Siyasi partilerin karşılıklı ziyaretlerinin olmasını temenni ediyoruz. Ama maalesef bölgemizde bu tür ziyaretlerle her zaman karşılaşamıyoruz. Bizlerde bu süreci daha iyi değerlendirmek adına seçim kampanyasını yürütüyoruz.” dedi.
Ziyaretten dolayı duyduğu memnuniyeti dile getiren HÜDA PAR İl Başkanı Mehmet Emin Doğru, AK Parti heyetine seçim sürecindeki çalışmalarında başarılar diledi.
Parti olarak seçime girmediklerini fakat memleket meselelerinden de uzak kalmadıklarını hatırlatan Doğru, “AK Parti heyeti seçim çalışmaları kapsamında bizleri ziyaret ettiler. Bu seçimdeki çalışmalarında kendilerine başarılar diliyoruz. Bizler parti olarak 1 Kasım Milletvekili Genel Seçimleri’ne girmedik. Bizler her ne kadar seçimlere girmesek de memleket meselelerinden uzak kalamayız. Şu an bölgemiz büyük bir dönemeçten geçiyor. Bölgemiz bu dönemeçte büyük sorunlarla karşı karşıyadır. Bizde parti olarak diğer konularda olduğu gibi seçimin selametle geçmesi konusunda da üzerimize düşeni yapmayı görev biliyoruz. İnşallah kazasız, belasız bir seçim geçer ve seçime katılan siyasi parti temsilcileri bu süreçte sorumlu bir şekilde hareket eder. İsteğimiz, partilerin toplum ve memleket meselelerine daha duyarlı hareket etmeleridir. Bu açıdan AK Parti teşkilatının gelişini bizler önemsiyoruz.” açıklamasında bulundu.
Ziyaret karşılıklı iyi dilek ve temennilerinin ardından son buldu. (M.Fatih Akgül-İLKHA)








 

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
SİYASET Kategorisindeki Diğer Haberler
HÜDA PAR Batman İl Teşkilatının düzenlediği bayramlaşma programına, halk yo..
Seçim sonuçlarını değerlendirmek üzere basınla buluşan Batman Milletvekili ..
Kayapınar Belde Belediye Başkanlığını, resmi olmayan sonuçlara göre HÜDA PA..
Batman'da yapılan oy sayım işlemlerinin ardından oy torbaları İl Seçim ..
HÜDA PAR Batman Milletvekili ve belediye başkan adayı Serkan Ramanlı, mezun..
Batman merkez, ilçe, köy ve beldelerde toplamda 411 bin 3 seçmen, bin 424 s..

RSS
© 2024 - Batman Basın
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=