Lütfen bekleyin..



Batman Üniversitesi Rektörü Demir mazbatasını YÖK Başkanı Saraç’tan aldı

17 Şubat 2021, 16:17 - Okunma: 4466

Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından tevdi edilen görevi en iyi şekilde yerine getirmek için yoğun gayret göstereceğini belirten Rektör Demir; Batman üniversitesi adına faydalı çalışmalar yapacaklarını kaydetti.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından Batman Üniversitesi Rektörlüğü görevine atanan Prof. Dr. İdris Demir, rektörlük mazbatasını, Yükseköğretim Kurulu (YÖK) Başkanı Yekta Saraç’tan aldı.

17 Şubat 2021 tarihinde YÖK toplantı salonunda gerçekleşen törende Başkan Saraç, Rektör Demir’e yeni görevinde başarılar diledi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından kendisine tevdi edilen görevi en iyi şekilde yerine getirmek için yoğun gayret göstereceğini belirten Rektör Demir; Batman Üniversitesi adına faydalı çalışmalar yapacaklarını söyledi.

Batman Üniversitesine yeni fakülte ve bölümler açılması için girişimlerde bulunduklarına da değinen Rektör Demir, desteklerinden dolayı YÖK Başkanı Yekta Saraç’a da teşekkür etti.

Yeni dönemde yeni hedeflerle başarılı projeler gerçekleştireceklerinin altını çizen Prof. Dr. İdris Demir ”Birlik ve beraberlik içerisinde Batman Üniversitesini bölgesinde adından söz ettiren bir üniversite haline getirmek için durmadan çalışacaklarını kaydetti.” (İLKHA)

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
EĞİTİM Kategorisindeki Diğer Haberler
Cep telefonu başta olmak üzere aşırı dijital ekran kullanımının öğrencileri..
Peygamber Sevdalıları Vakfı Siyer Yarışması Komisyonu Başkanı Hamdin Aslan,..
Haziran ayında gerçekleştirilecek olan LGS ve YKS için öğrencilere önemli t..
Yaklaşık 100 binlere dayanan bir öğretmen açığının olduğunu belirten Batman..
Üçüncü Uluslararası Bilişim Kongresi, Batman Üniversitesi ev sahipliğinde 2..
Batman Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi bünyesinde 'Uygulama ve Ara..

RSS
© 2024 - Batman Basın
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=