Lütfen bekleyin..



Özdemir, "Gercüş İlçemize 15 milyon Maliyetle Atık Su Arıtma Tesisi Yapıldı "

05 Mart 2021, 16:53 - Okunma: 839

AK Parti Batman Milletvekili Ziver Özdemir ve İl Başkanı A. Akif Gür, Beşiri ve Gercüş ilçesine ziyarette bulundu.

Milletvekili Özdemir ve Gür, İlçe ziyaretleri kapsamında  Beşiri ve Gercüş  ilçelerini ziyaret ederek, hem parti teşkilatları hem de esnaf ve vatandaşlarla bir araya geldiler.
İlçede yürütülen projeler, yatırımlar ve çalışmalar hakkında bilgi alan Özdemir ve Gür ilçede hayatını kaybeden vatandaşların ailelerine taziye ziyaretinde bulundular.
Özdemir, Hükümet olarak bütün yatırımları hızlı bir şekilde yapmanın gayreti içerisinde olduklarını belirterek, “Okullarımızı, hastanelerimizi ve adını sayamadığım bir çok hizmeti  tamamladık ve vatandaşlarımızın hizmetine sunduk. Yapımı devam eden hizmetlerimizi de yakından takip ediyoruz” dedi.

Özdemir, "Gercüş ilçesine 15 milyon Lira Maliyetle Atık Su Arıtma Tesisi Yapıldı "
Gercüş'e Atık Su Arıtma Tesisi'nin yüzde 50 hibe ile öz kaynaklar kullanılarak 15 milyon liraya tamamlandığını aktaran,  Özdemir daha önce atık suların ilçede bulunan Kırkat Göleti'ni kirlettiğini, çevre kirliliğinin yanı sıra kötü kokunun da vatandaşları rahatsız ettiğini söyledi.
Hizmete alınan tesisin 20 bin nüfusa kadar arıtma yapabildiğini aktaran Özdemir , "Kırkat Göleti çevresinde güzel bir mesire alanımız bulunuyor. Artık vatandaşlarımız gönül rahatlığıyla burada zaman geçirebilecekler. Ayrıca gölette olta balıkçılığı da yapılıyor. Göletin kirli sudan kurtulmasıyla vatandaşlarımız balık da tutabilecek." dedi.
Özdemir, tesiste temizlenen suyun talep edilmesi halinde tarlaların sulanmasında kullanılabileceğini söyledi.
Özdemir, Gercüş' e kent ormanı kazandırma projesi içinde   bakanlık nezdinde girişimlerde bulunduklarını ve ödenek talebin de bulunduklarını söyledi.
Bingöl'den kalkan askeri helikopterin kaza kırıma uğraması sonucu şehit olan askerler için de başsağlığı dileyen Özdemir," Kahraman askerlerimize Allah'tan rahmet; aileleri, yakınları ve milletimize başsağlığı, yaralı askerlerimize acil şifalar dilerim ." ifadeleri kullandı.

Başkan Gür ise Beşiri ve Gercüş ilçelerine büyük hizmetlerin yapıldığına işaret ederek ilçelerin daha modern ve yaşanılır bir kent olması için gece gündüz çalıştıklarını belirtti.

Vatandaşlar ise ziyaretten duydukları memnuniyeti belirterek AK Parti heyetine teşekkür etti.

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
Yaz döneminin başlamasıyla birlikte yaşanabilecek boğulma olaylarını önleme..
Batman'da durumundan şüphelenilerek durdurulan şahsın, 10 ayrı dosyadan..
Batman'da dün gece bir otomobilin yolun karşısına geçmeye çalışan bir b..
Batman'da adını sık sık ölümlü ve yaralanmalı kazalarla duyuran bölgede..
Batman Eğitimciler Cemiyeti Başkan Yardımcısı Mehmet Emin Sütçü, 7 aydır Fi..
Batman'da yolun karşısına geçmeye çalışan bir bebek ile 3 kadına otomob..

RSS
© 2024 - Batman Basın
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=