Lütfen bekleyin..



Batman Üniversitesi'nde "Mehmet Akif Ersoy Söyleşileri" başlıyor

14 Mart 2021, 18:12 - Okunma: 7047

Batman Üniversitesi söyleşileri programı, Rektör Prof. Dr. İdris Demir'in moderatörlüğünde Prof. Dr. Abdülhakim Koçin'in konuk olduğu "Mehmet Akif Ersoy'da İstiklal Düşüncesi" konulu söyleşi ile başlıyor.

Batman Üniversitesi Söyleşileri programı kapsamında 16 Mart salı günü saat 14.00'da Twitter, YouTube ve webtv hesaplarından canlı yayınlanacak "Mehmet Akif Ersoy'da İstiklal Düşüncesi" konulu söyleşiye tüm herkes davet edildi.

Batman Üniversitesi'nden yapılan açıklamada, "Söyleşide Rektör Prof. Dr. İdris Demir’in konuğu olacak TBMM’de Kütüphane ve Arşiv Hizmetleri Başkanı Prof. Dr. Abdulhakim Koçin; 1965’te Bingöl / Sancak’ta doğdu. 1983’te Bingöl İmam Hatip Lisesi’nden, 1987’de Hacettepe Üniversitesi, Edebiyat Fakültesi, Türk Dili ve Edebiyatı Bölümü’nden mezun oldu. Gazi Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü’nde Eski Türk Edebiyatı alanında Yüksek Lisans ve Doktora yapan Koçin, 2011 yılında Doçent oldu.  2018 yılında Ankara Sosyal Bilimler Üniversitesinde Profesör olan Koçin, 30 Eylül 2020’de Türkiye Büyük Millet Meclisi’nde Başkan Başmüşaviri olarak göreve başladı. Halen TBMM Kütüphane ve Arşiv Hizmetleri Başkanlığı görevini yürütmektedir. 'Mehmet Akif Ersoy'da İstiklal Düşüncesi' konulu söyleşiye videokonferans üzerinden katılacak olan Koçin, 100. Yılını kutladığımız İstiklal Marşımız ve Milli Şairimiz Mehmet Akif Ersoy hakkında değerlendirmelerde bulunacak, izleyenlerin sorunlarını yanıtlayacak." denildi.(İLKHA)

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
KÜLTÜR-SANAT Kategorisindeki Diğer Haberler
Batman'da İslami Sivil Toplum Kuruluşları tarafından ortaokul ve lise ö..
Genç ASKON Batman Şube Başkanı Serkan Şahin ve yönetimi, Batman Valisi ve B..
HÜDA PAR’ın Seçmeli Ana Dil dersine yönelik farkındalık oluşturmak amacıyla..
Çoğu tarihi roman olmak üzere yazdığı 20'ye yakın eserle tanınan Batman..
Batman Üniversitesinde "İslam Ahlakı" serisi kapsamında "Mev..
Batman Üniversitesi Merkez Kampüs Yerleşkesi Testili Parkta "öğrenci t..

RSS
© 2024 - Batman Basın
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=