Lütfen bekleyin..



Batman Gençlik ve Spor İl Müdürü Özperk: Salgın çalışmalarımızı aksattı

28 Nisan 2021, 14:15 - Okunma: 581

Batman Gençlik ve Spor İl Müdürü Mehmet Şafi Özperk, çalışmalarının salgından olumsuz etkilendiğini, kendilerine bağlı öğrenci yurtlarının çoğunun kapalı kaldığını söyledi.

Batman Medya Mensupları Derneği (BAMMED) yönetimi, Batman Gençlik ve Spor İl Müdürü Mehmet Şafi Özperk’e nezaket ziyaretinde bulundu.

Ziyaret esnasında çalışmalarıyla ilgili bilgi veren Özperk, “Pandemi döneminde Batman Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü ailesi olarak diğer kurumlarda olduğu gibi bizim çalışmalarımızda da ciddi manada olumsuz etkilenme oldu. En çok etkilendiğimiz alan yükseköğrenimdeki öğrencilerimizin yurtları oldu. Çünkü Batman Üniversitesinde uygulamalı eğitim veren bölüm olmadığı veya çok az olduğundan bütün yurtlarımız kapalı kaldı. Bu gerçekten bizi etkiledi. Her bir yurdumuz en az bin öğrencimizin kaldığı yerlerdi ve faaliyetimiz vardı. Dolayısıyla biz bundan mahrum kaldık.” dedi.

Salgından ötürü birçok maçın da ertelendiğini belirten Özperk, “Diğer taraftan Bal Ligi dediğimiz Batman Amatördeki futbol maçları hiç yapılamadı, hep ertelendi. Sadece Batman Petrol Takımı maçları haftada 2 kez, o da kayıtlandırılmış bir şekilde seyircisiz veriliyor.” ifadelerini kullandı.

Tüm olumsuzluklara rağmen çalışmalarını sürdürdüklerini belirten Özperk, “Pandemi bazı çalışmalarımızı etkileyemedi, mesela yüzme bilmeyen kalmasın çalışmaları kapsamında bine aşkın genç öğrencimize yüzme eğitimi vermeye başladık. Kendi havuzumuzdan ve belediyenin spor kompleksinde bulunan kapalı havuzundan kışın bile istifade ettik. Daha çok gençlik merkezlerinde faaliyetlere ön ayak olmaya çalıştık. Özellikle ilk etapta Pandeminin başladığı ilk dönemlerde gönüllü olarak steril maske ürettik. Öncelik sıralamasına göre sağlık çalışanlarına, jandarma, polis ve hatta eğitim camiasındaki insanlara ücretsiz olarak dağıttık.” dedi.(İLKHA)

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
YAŞAM Kategorisindeki Diğer Haberler
Peygamber Sevdalıları Vakfı Batman İl Koordinatörlüğü tarafından düzenlenen..
Peygamber Sevdalıları Vakfı gerçekleştirilen mevlit etkinliğine katılanlar,..
Peygamber Sevdalıları Vakfı Batman Koordinatörlüğü, yayımladığı mesajda Mev..
İnsani Yardım Vakfı (İHH) Batman Şubesi tarafından, siyonist işgal rejimini..
Peygamber Sevdalıları Vakfı tarafından "Cihad Önderi Hazreti Muhammed&..
Batman'daki Mevlid-i Nebi etkinliğinde konuşan Molla Beşir Şimşek, Tevb..

RSS
© 2024 - Batman Basın
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=