Lütfen bekleyin..



İhtiyaç sahibi 800 aileye yardım yapıldı

11 Mayıs 2021, 13:30 - Okunma: 883

Batman İl Müftülüğü ve Diyanet Vakfı Batman Şubesi, “Kardeşlerini Unutma, Beklenen Sensin” sloganıyla 800 ihtiyaç sahibi aileye Ramazan yardımı ulaştırdı.

Hayırseverin zekat, fitre ve bağışlarla hazırlanan Ramazan yardımları, Batman Müftülüğü din görevlileri ve TDV gönüllüleri tarafından ihtiyaç sahibi ailelere ulaştırıldı.

Batman İl Müftüsü ve TDV Batman Şube Başkanı Turgut Erhan, görevlilerin kapı kapı gezerek Ramazan yardımlarını dağıttıklarını belirtti.

Erhan, “İnsanlığın sevgi ve merhameti yeniden kuşanmaya ihtiyaç duyduğu bu dönemde, TDV Batman Şubesi olarak ihtiyaç sahibi kardeşlerimizin zor günlerinde yanlarında olmaya, gönül köprüleri kurmaya, temel ihtiyaçlarını gidermeye, mahzun çocukların yüzlerini güldürmeye çalıştık. Paylaşmaya ve şükretmeye en çok değer verdiğimiz bu ayda kısacası ‘kimsesizlerin kimsesi’ olmaya gayret ettik.” dedi.

Ramazan ayında 800 aileye yardım yapıldığını kaydeden Müftü Erhan, “Vatandaşlara Ramazan ayı boyunca zekat, fitre, fidye, sadaka, gıda paketi, bayramlık kıyafet gibi bağışları ulaştırdık. Emeği geçen herkesten Allah razı olsun, Rabbim hayırlarını kabul etsin.” İfadelerini kullandı.(İLKHA)





  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
YAŞAM Kategorisindeki Diğer Haberler
Büyük bir hayır ve Allah'ın rızasını kazanmak için belli bir adab içeri..
ALLAH'ın El-Cebbar ismi ve Cihad ile ilgili açıklamalar...
ALLAH'ın “Es-Sabur” ismi ve Sabır ile ilgili açıklamalar...
HÜDA PAR Batman belediye başkan adayı Serkan Ramanlı, geçen yıl vefat eden ..
ALLAH'ın Et-Tevvab ismi ve Tevbe ile ilgili açıklamalar...
ALLAH'ın El-Hakem ismi ve Nubuvvet ile ilgili açıklamalar...

RSS
© 2024 - Batman Basın
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=