Lütfen bekleyin..



Batman Diş Hekimliği Fakültesi kuruluş çalışmaları başladı

21 Mayıs 2021, 11:45 - Okunma: 2173

Batman Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. İdris Demir, Cumhurbaşkanlığı kararnamesi ile Batman Üniversitesi bünyesinde kurulan Diş Hekimliği Fakültesi'nin fiziki kurulumu için hızlı adımlarla çalışmaların sürdürdüğünü söyledi.

Cumhurbaşkanlığı kararnamesi ile Batman Üniversitesi bünyesinde kurulan Diş Hekimliği Fakültesi'nin fiziki kurulumu için hızlı adımlarla çalışmalarını sürdüren Rektör Demir, Dicle Üniversitesi tarafından organize edilen 1. Uluslararası Dental Araştırmalar ve Sağlık Bilimleri Kongresi'ne “Onursal Başkan” olarak davet edildi.

Ulusal ve uluslararası pek çok katılımcının yer aldığı 1. Uluslararası Dental Araştırmalar ve Sağlık Bilimleri Kongresine davet edilmekten memnuniyet duyduğunu ifade eden Rektör Demir, “Diş Hekimliği Fakültemizin Cumhurbaşkanlığı kararnamesi ile kurulmasının ardından Fakültemizin bir an önce hizmete açılması için gerekli çalışmaları hızlı bir şekilde sürdürüyoruz. Kuruluş çalışmaları sırasında 1. Uluslararası Dental Araştırmalar ve Sağlık Bilimleri Kongresine davet edilmekten memnuniyet duyduk. Diş Hekimliği alanında Fakültemizin ihtiyaç duyduğu akademik personel ile iletişime geçmek anlamında önemli bir süreç başlamış olacaktır. Batman’da Diş Hekimliği Fakültemizin bir an önce hizmet verebilmesi için elimizden gelen tüm gayreti göstereceğiz.” diye konuştu.(İLKHA)

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
EĞİTİM Kategorisindeki Diğer Haberler
Peygamber Sevdalıları Vakfı Siyer Yarışması Komisyonu Başkanı Hamdin Aslan,..
Haziran ayında gerçekleştirilecek olan LGS ve YKS için öğrencilere önemli t..
Yaklaşık 100 binlere dayanan bir öğretmen açığının olduğunu belirten Batman..
Üçüncü Uluslararası Bilişim Kongresi, Batman Üniversitesi ev sahipliğinde 2..
Batman Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi bünyesinde 'Uygulama ve Ara..
HÜDA PAR Batman Milletvekili ve Belediye Başkan Adayı Serkan Ramanlı, eğiti..

RSS
© 2024 - Batman Basın
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=