Lütfen bekleyin..



Kozluk’ta AK Parti’den HÜDA PAR’a ziyaret

31 Ekim 2015, 10:44 - Okunma: 3655

AK Parti Batman Milletvekili adayı Murat Çiçek ve beraberindeki Parti heyeti, HÜDA PAR Kozluk İlçe Başkanlığına ziyarette bulundu.

AK Parti Batman Milletvekili Adayı Murat Çiçek, AK Parti il ve ilçe yöneticilerinin de aralarında bulunduğu bir heyetle, Kozluk HÜDA PAR İlçe Başkanlığına ziyarette bulundu.

AK Parti heyetini, HÜDA PAR Kozluk İlçe Başkanı Yusuf Işık ve kurucu üyelerden Seyithan Aksoy karşıladı. Sıcak bir ortamda geçen ziyaret sırasında HÜDA PAR ilçe teşkilatından yetkililer de hazır bulundu.

Seçim çalışmaları kapsamında ziyaretler gerçekleştirdiklerini belirten AK Parti Batman Milletvekili adayı Çiçek, bu vesileyle ilçede yaptıkları çeşitli ziyaretlerden sonra bugün de HÜDA PAR’ı ziyaret ettiklerini söyledi.

Ziyarette, çözüm süreci, 6-8 Ekim olayları, 1 Kasım seçimleri ve gündeme dair karşılıklı düşünce dile getirilip görüş alışverişinde bulunuldu.

Siyasetin doğası gereği iç anlaşmazlıkların ve sıkıntıların olduğunu ve olabileceğini ifade eden Çiçek, “7 Haziran seçimi sonrası yaşadığımız olaylar ve süreçler gösterdi ki, 1 Kasım seçimleri çok önemlidir. Ortadoğu yeniden şekillenirken, bizlerin adil, insani, barışçıl, vicdani ve İslami bir politikaya her zamankinden daha çok ihtiyacımız var. Bu ümmetin birliğe ve beraberliğe ihtiyacı var. Ortadoğu yeniden şekillenirken, çok suni mezhepsel ayrımlar yapılıyor. Bu ümmetin içine fitne sokuluyor. Siyasal hareketimizin liderleri ellerinden geldikçe bu oyunu bozmaya çalışmışlardır. Bunlar yetmezken, içimizde de kardeş kavgasını çıkarttılar. Türkiye’de Türk ve Kürt kardeşliği sıkı sıkıya devam ettikçe bunun olumlu sonuçları, tüm Ortadoğu ülkelerine de yansıyacaktır. Bu yüzden 1 Kasım seçimleri Türkiye’nin ve Ortadoğu’nun geleceği adına çok önemlidir.’’ şeklinde konuştu.

HÜDA PAR Kozluk ilçe Teşkilatı kurucu üyelerinden Seyithan Aksoy ise, yaptığı konuşmada, “Bugün yaşananlar, artık bir seçimi kazanma meselesi değildir.Türkiye’nin her alanda ayakları üzerinde durabilmesi Ortadoğu halkları için yeni bir umut ışığı olması anlamına gelir. Bunu gören şer güçler buna fırsat vermiyor. Bu durumda herkes kişisel ve partisel menfaatlerini bir tarafa bırakmalı, bu süreçte yaşananları birçok yönden değerlendirerek, daha geniş bir yelpazede düşünmelidir’’ ifadelerini kullandı.

‘’Hükümet çözüm sürecinde çok ciddi stratejik hatalar yaptı’’

3 yıllık çözüm süreci aşamasında ve Çözüm sürecinde yaşanan 6-8 Ekim olaylarında hükümetin çok ciddi stratejik hatalar yaptığını dile getiren AKsoy, bu zaman diliminde PKK çevresinin  ciddi anlamda silahlandığını, haraç kestiğini ve insanları kaçırarak sorguladığını belirterek, hükümetin ise buna göz yumduğunu ve kanunsuz bir şekilde bunların güçlenmesine vesile olunduğunu  söyledi.

Ziyaretlerinden dolayı memnuniyetlerini dile getiren HÜDA PAR Kozluk İlçe Başkanı Yusuf Işık, AK Parti heyetinin ziyaretlerini önemsediklerini belirterek, çalışmalarında başarılar diledi. (Muhammed Said Aksoy-İLKHA)

 

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
SİYASET Kategorisindeki Diğer Haberler
HÜDA PAR Batman İl Teşkilatının düzenlediği bayramlaşma programına, halk yo..
Seçim sonuçlarını değerlendirmek üzere basınla buluşan Batman Milletvekili ..
Kayapınar Belde Belediye Başkanlığını, resmi olmayan sonuçlara göre HÜDA PA..
Batman'da yapılan oy sayım işlemlerinin ardından oy torbaları İl Seçim ..
HÜDA PAR Batman Milletvekili ve belediye başkan adayı Serkan Ramanlı, mezun..
Batman merkez, ilçe, köy ve beldelerde toplamda 411 bin 3 seçmen, bin 424 s..

RSS
© 2024 - Batman Basın
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=