Lütfen bekleyin..



Batman Üniversitesi öğrencilerinin projesi TEKNOFEST finalinde yarışacak

03 Ağustos 2021, 11:16 - Okunma: 1650

Batman Üniversitesi, Türkiye'nin ilk ve tek havacılık, uzay ve teknoloji festivalinde hazırladığı projesiyle finalist olarak yer aldı.

21-26 Eylül tarihleri arasında Atatürk Havalimanında düzenlenecek olan “İletişim Teknolojileri Yarışması”nda Batman Üniversitesi Sağlık Bilimleri Fakültesi Hemşirelik Bölümü 3’üncü sınıf öğrencisi Nupelda Atlı ile Mühendislik-Mimarlık Fakültesi Bilgisayar Mühendisliği Bölümü 3’üncü sınıf öğrencisi Muhammed Hüseyin Yıldızbaş temsil edecek.

Sağlık Bilimleri Fakültesi Hemşirelik Bölümü’nden Doktor Öğretim Üyesi Şahide Akbulut’un danışmanlığında sağlık kategorisinde hazırlanan proje, “İleri Yaş Bireylerde Sağlık Destek Uygulaması” adı ile finalde yarışacak.

“Öğrencilerimizi destekliyoruz ve onlara güveniyoruz”

Bilimsel bilgiye ve inovasyona önem verilen üniversitelerinin TEKNOFEST finalinde yer almasının kendilerini çok mutlu ettiğini belirten Batman Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. İdris Demir, öğrencilerin bu başarısını desteklediklerini ve öğrencilere güvendiklerini söyledi.

Bu tarz projelerin böylesine önemli alanlarda adını duyurmasının öğrencilerin motivasyonuna katkı sağlarken aynı zamanda üniversitelerinin de gelecek yıllarda diğer üniversitelere de örnek olacağını ifade eden Rektör Demir, finalde yarışacak öğrencilere başarılar diledi.(İLKHA)

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
EĞİTİM Kategorisindeki Diğer Haberler
Peygamber Sevdalıları Vakfı Siyer Yarışması Komisyonu Başkanı Hamdin Aslan,..
Haziran ayında gerçekleştirilecek olan LGS ve YKS için öğrencilere önemli t..
Yaklaşık 100 binlere dayanan bir öğretmen açığının olduğunu belirten Batman..
Üçüncü Uluslararası Bilişim Kongresi, Batman Üniversitesi ev sahipliğinde 2..
Batman Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi bünyesinde 'Uygulama ve Ara..
HÜDA PAR Batman Milletvekili ve Belediye Başkan Adayı Serkan Ramanlı, eğiti..

RSS
© 2024 - Batman Basın
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=