Lütfen bekleyin..



Hayırseverlerden minik öğrencilere kırtasiye yardımı

03 Kasım 2015, 14:30 - Okunma: 2380

Hayırsever vatandaşların katkılarıyla temin edilen kırtasiye malzemesi, 1. Sınıf öğrencilerine dağıtıldı.

Batman’da bir ASM’de görev yapan Dr.Burhan Tekin’in, üniversiteden arkadaşı Leyla Tekbulut öncülüğünde, İstanbul’da yaşayan bir grup hayırseverin katkılarıyla,  temin edilen kırtasiye malzemesi öğrencilere dağıtıldı. İhtiyaç sahibi öğrencilere dağıtılmak üzere Dr.Burhan Tekin’e gönderilen kırtasiye malzemesi, Bağlar Mahallesinde bulunan Bağlar ilkokulunda, Milli Eğitim Müdür Vekili Zübeyir Yılmaz ve Dr. Burhan Tekin’in katılımıyla dağıtıldı. Kırtasiye dağıtımında kısa bir konuşma yapan Milli Eğitim Müdür Vekili Zübeyir Yılmaz; “Duyarlı vatandaşların bu anlamlı katkısı, sevgili öğrencilerimizi sevindirdiği kadar, bizi de sevindirmekte. Bu organizasyonda emeği geçen başta Dr.Burhan Tekin olmak üzere herkese teşekkür ederim” diye konuştu. 
Dr.Burhan Tekin ise böyle bir organizasyonda bulunmaktan dolayı mutlu olduğunu ifade etti.  Okul Müdürü Seyfettin Badur ve öğretmenler de hayırsever vatandaşlara teşekkür ettiler. Son olarak İstanbul’dan gönderilen kırtasiye malzemesi 1. Sınıfta okuyan 200 öğrenciye dağıtıldı.
Öğrencilere dağıtılan kırtasiye paketlerinde defter kalem boya malzemesi makas ve benzeri kırtasiye malzemesi bulunuyor. (batmanbasin.com)

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
YAŞAM Kategorisindeki Diğer Haberler
Batman'da halka gül dağıtan Peygamber Sevdalıları Vakfı üye ve gönüllül..
Peygamber Sevdalıları Vakfı Batman Koordinatörlüğü, bu pazar günü Batman..
Siyonist işgal rejiminin Gazze'ye yönelik saldırıları sürerken 7'de..
Siyonist işgal rejimi tarafından bayramın ilk gününde sivil bir aracın için..
Cuma Hutbelerinde “Gözümüzün Nuru: Namaz” konusu işlendi.
Batman Milletvekili Serkan Ramanlı, bayram namazı kılıp halkla bayramlaşara..

RSS
© 2024 - Batman Basın
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=