Lütfen bekleyin..



Batman Üniversitesi'nden adaylara tercih desteği

17 Ağustos 2021, 23:37 - Okunma: 1529

Batman Üniversitesi, veli ve öğrencilerin katılım sağlayabileceği dört gün boyunca devam edecek olan ‘Seni Bekliyoruz’ temalı bilgilendirme ve tanıtım standı açtı.

Atatürk Parkı’nda açılan, 17-20 Ağustos tarihleri arasında Batman Üniversitesi öğretim üyelerinin danışmanlığında yapılacak olan bilgilendirme ve tanıtım günleri; üniversite ve bölüm tercinde zorlanan ve Batman Üniversitesindeki yüksekokul ve fakültelerdeki bölümlerle ilgili bilgi almak isteyen tüm veli ve öğrencilere açık olacak.

Konuyla ilgili olarak açıklama yapan Batman Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Rohat Cebe, "2021 tercih döneminin devam ettiği bu süreçte fakülte, yüksekokul bölümlerimizle ilgili bilgi almak isteyen veli ve öğrencilerimizi 17-20 Ağustos tarihleri arasında saat 10.00 ile 22.00 arasında Atatürk Parkı’na bekliyoruz. Kapılarımız halkımıza sonuna kadar açıktır. Öğrenci ve velilerimizi birinci ağızdan yani bizlerden, üniversitemiz öğretim üyelerinden bilgi almaya davet ediyoruz." dedi.

Cebe, akademik kadrosu ve fiziki altyapısıyla Batman Üniversitesinde kaliteli bir öğretim imkânı sunduklarını belirtti. (İLKHA)

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
EĞİTİM Kategorisindeki Diğer Haberler
Cep telefonu başta olmak üzere aşırı dijital ekran kullanımının öğrencileri..
Peygamber Sevdalıları Vakfı Siyer Yarışması Komisyonu Başkanı Hamdin Aslan,..
Haziran ayında gerçekleştirilecek olan LGS ve YKS için öğrencilere önemli t..
Yaklaşık 100 binlere dayanan bir öğretmen açığının olduğunu belirten Batman..
Üçüncü Uluslararası Bilişim Kongresi, Batman Üniversitesi ev sahipliğinde 2..
Batman Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi bünyesinde 'Uygulama ve Ara..

RSS
© 2024 - Batman Basın
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=