Lütfen bekleyin..



Kan stoklarının azaldığını duyan kasaplardan Kızılay'a kan bağışı

22 Ağustos 2021, 13:15 - Okunma: 1208

Covid-19 nedeniyle Türkiye genelinde kan stoklarının kritik seviyenin altına düşmesi üzerine başlatılan kan bağışı kampanyasına bir destek de Batman Kasaplar Derneğinden geldi.

Kan verme kampanyası çerçevesinde Batman Kasaplar Derneği Başkanı Mehmet Ali Rüzgar, dernek üyeleri ile birlikte, Kızılay kan bağışı tırını ziyaret etti.

Rüzgâr ve dernek üyeleri burada kan bağışında bulundu.

Bu zor günlerde herkesin Kızılay’a kan vermesi gerektiğini söyleyen Rüzgar, “Özellikle pandemi döneminde Kızılay’a kan bağışının azaldığını duyduk. Bizler de Batman Kasaplar Derneği olarak üyelerimiz ile birlikte kan bağışında bulunmaya geldik. Böyle günlerde kan bağışında bulunmamız gerekir ki zor günlerde ihtiyacı olan insanların kan ihtiyaçlarını karşılayalım. Bu nedenle şu anda yaklaşık 30 kasap üyemiz ile beraber Kızılay’a kan bağışında bulunduk. Halkımıza şunu tavsiye ediyorum; özellikle bu zor günlerde kan bağışında bulunsunlar. Kan vermek hem hayır kazanmak hem de birçok insanın hayatını kurtarmaya veya iyileşmesine sebep olabilmektir.” şeklinde konuştu. (İLKHA)





  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
YAŞAM Kategorisindeki Diğer Haberler
Peygamber Sevdalıları Vakfı tarafından Batman'da düzenlenen ve büyük bi..
Geçtiğimiz hafta sonu Batman'da düzenlenen mevlit ekinliğine katılan va..
Peygamber Sevdalıları Vakfı Batman İl Koordinatörlüğü tarafından düzenlenen..
Peygamber Sevdalıları Vakfı gerçekleştirilen mevlit etkinliğine katılanlar,..
Peygamber Sevdalıları Vakfı Batman Koordinatörlüğü, yayımladığı mesajda Mev..
İnsani Yardım Vakfı (İHH) Batman Şubesi tarafından, siyonist işgal rejimini..

RSS
© 2024 - Batman Basın
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=